spinach Postat Iulie 6, 2008 Partajează Postat Iulie 6, 2008 Salutam,Cum functioneaza motorul geamului ; cum se opreste la capete de cursa ? cum are limitarea ?electronic ? cu bimetal ? ce diferenta este intre motor dereapta si motor singa ? sint la fel dar au comenzi diferite ? Link spre comentariu
djdansmart Postat Iulie 6, 2008 Partajează Postat Iulie 6, 2008 Cred ca am toata schema partii electronice...daca chiar te intereseaza..!! Link spre comentariu
adicontakt Postat Iulie 6, 2008 Partajează Postat Iulie 6, 2008 Cred ca am toata schema partii electronice...daca chiar te intereseaza..!!pai o postezi sa vedem si noi? Link spre comentariu
rimache Postat Iulie 6, 2008 Partajează Postat Iulie 6, 2008 E greu tare cu search-ul...viewtopic.php?f=21&t=31039 Link spre comentariu
spinach Postat Iulie 8, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2008 Acolo unde zici tu se gaseste ceva despre interconexiuni (trasee de cablaj , mufe) .Nu am gasit in clar ce este inauntru blocurilor indicate . Ca sa fiu mai clar , arata poza motorului dar concret ce este inauntru electric nu arata nimic . Link spre comentariu
ghitab Postat Iulie 8, 2008 Partajează Postat Iulie 8, 2008 Salut. In motoarasele de la geamuri, nu este electronic nimic, vin doar 2 fire . La unele modele erau butoane cu impuls, am schimbat o data la cineva led din el, dar din cate imi amintesc nu erau relee prin el (desi erau 2 straturi de cablaj ) . Am facut pt un amic un modul de ridicat automat cu un pic 12f675 , 2 relee si cu monitorizarea curentului. Din masuratoruile facute la urcare ai cam 7-8 A , la coborare ai cam 5-6A si la capete de cursa sare peste 15A. Link spre comentariu
spinach Postat Iulie 9, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 9, 2008 Inteleg tot , dar nu am inteles cum se face limitarea pe capat de cursa ??? Am observat ca limitarea este relativ brusca si la punct fix ; imi vine greu sa cred ca se face prin masurare curent motor ; ce ne facem iarna daca se pune ceva gheata in rama ? Link spre comentariu
niq_ro Postat Iulie 11, 2008 Partajează Postat Iulie 11, 2008 citeste discutia de la viewtopic.php?f=21&t=3864daca nu crezi desfa un modul industrial si o sa constati ca nu spunem prostii Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum