lulu07 Postat Iulie 4, 2008 Partajează Postat Iulie 4, 2008 as vrea sa cumpar un autoturism cu talonul confiscat de politie de circa 6-7 luni. a avut revizia expirata (adevarat?)se poate recupera...usor?cum ar trebui procedat? Link spre comentariu
ionut20 Postat Iulie 5, 2008 Partajează Postat Iulie 5, 2008 eu din cate stiu, talonul se recupera dupa ce se face revizia, si se trece evident, si eventual se achita amenda aferenta circularii cu un autovechicol cu verificare expirata, daca s-a primit de catre proprietar. Link spre comentariu
pavcostel Postat Iulie 6, 2008 Partajează Postat Iulie 6, 2008 Ca sa recuperezi un talon ridicat pentru O ANUME CAUZA, trebuie sa prezinti dovada ca acea cauza a disparut, a fost remediata iar masina si proprietarul au intrat in legalitate. Eu personal nu as cumpara-o. E ceva ciudat.... Mergi cu proprietarul la RAR si sa faca EL revizia in vederea vanzarii. DACA trece de faza de autentificare, cu serii si bla-bla, iar cei de la RAR dau totul in regula, apt circulatie, te mai poti gandi mai departe. Apoi mergeti si recupereaza EL talonul, ca sa vezi exact care a fost pricina de nu a facut o revizie amarata de 6-7 luni. Eu cred ca e ceva ce nu se vede la prima privire.Fii foarte atent, amanuntele conteaza.Costel Link spre comentariu
lulu07 Postat Iulie 7, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2008 si eu sunt suspiciosda, o zis ca are masina de 4 luni. propietarul, in acte, a zis ca i-a vandut o de vreun an si ceva........el, inclusiv masina, fiind din constanta, eu din bucuresti, cred ca deja am renuntat :rock: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum