Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

recuperare talon

lulu07

Postări Recomandate

as vrea sa cumpar un autoturism cu talonul confiscat de politie de circa 6-7 luni. a avut revizia expirata (adevarat?)se poate recupera...usor?cum ar trebui procedat?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• lulu07

2

• pavcostel

1

• ionut20

1

Top autori în acest subiect

eu din cate stiu, talonul se recupera dupa ce se face revizia, si se trece evident, si eventual se achita amenda aferenta circularii cu un autovechicol cu verificare expirata, daca s-a primit de catre proprietar.

Link spre comentariu

Ca sa recuperezi un talon ridicat pentru O ANUME CAUZA, trebuie sa prezinti dovada ca acea cauza a disparut, a fost remediata iar masina si proprietarul au intrat in legalitate. Eu personal nu as cumpara-o. E ceva ciudat.... Mergi cu proprietarul la RAR si sa faca EL revizia in vederea vanzarii. DACA trece de faza de autentificare, cu serii si bla-bla, iar cei de la RAR dau totul in regula, apt circulatie, te mai poti gandi mai departe. Apoi mergeti si recupereaza EL talonul, ca sa vezi exact care a fost pricina de nu a facut o revizie amarata de 6-7 luni. Eu cred ca e ceva ce nu se vede la prima privire.Fii foarte atent, amanuntele conteaza.Costel

Link spre comentariu

si eu sunt suspiciosda, o zis ca are masina de 4 luni. propietarul, in acte, a zis ca i-a vandut o de vreun an si ceva........el, inclusiv masina, fiind din constanta, eu din bucuresti, cred ca deja am renuntat :rock:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări