Vizitator iulian_hogiag bc Postat Iulie 4, 2008 Partajează Postat Iulie 4, 2008 poate sa imi dea cineva vreun sfat despre aceste amplificatoare?caci abia am cumparat unul,functioneaza si ca pret 30 euro.multumesc Link spre comentariu
EmyRulz Postat Iulie 4, 2008 Partajează Postat Iulie 4, 2008 Depinde ce amplificator ai. Din ce am ascultat eu mi se par destul de muzicale, dar modelele mai noi nu mai sunt chiar asa de grozave. De exemplu am facut un test intre un Marantz 6010 KI si un Marantz PM 7200(mai nou) si suna mult mai prost cel din urma. Am ascultat si un Marantz PM17(care este in jur de 1400 Eur nou) si la fel nu a reusit sa ma impresioneze cu nimic in setupul respectiv(avea o coloratura destul de urata si ii lipsea dinamica) aici s-ar putea sa fi fost de vina si boxele care erau bune dar greu de dus. Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Iulie 4, 2008 Partajează Postat Iulie 4, 2008 Oricum, 30E e pretul unei carcase, deci... :yawinkle: Link spre comentariu
EmyRulz Postat Iulie 4, 2008 Partajează Postat Iulie 4, 2008 Omul a intrebat o parere despre aceste amplificatoare si eu i-am spus din experienta mea. E adevarat ca la 30 E daca scoate sunet e bun, nu se pot emite pretentii. Link spre comentariu
Vizitator iulian_hogiag bc Postat Iulie 4, 2008 Partajează Postat Iulie 4, 2008 e model mai vechi si functioneaza perfect si la banii astia.... :smt033 Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Iulie 4, 2008 Partajează Postat Iulie 4, 2008 Emy, ai TEORETIC dreptate, doar ca scula e deja in gradina cumatrului, care pare multumit... :yawinkle: Deci... la mai mare... :yawinkle: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum