Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Oare ?????

Postări Recomandate

Am un program pe calculator care face din monitor stroboscop - si vroiam sa va intreb daca monitorul nu poate "suferi" din cauza acestor blitari ( ca nici nu stiu cum sa le zic :oops: ) ??? Faza e ca am pus un televizor pe tv-out si am dat drumu la programel si se vedea in camera exact ca la un stroboscop adevarat...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adi_0106

2

• csl1131

1

• Jimmy

1

• wangine

1

Top autori în acest subiect

Eu am lasat "smecheria" sa mearga vreo cateva minute si nu s-a intamplat nimik :) Dar daca o luam logic e aceeasi treaba ca si cum m-as uita la un film, numai ca aici nu sunt imagini colorate ci doar una alba si una neagra care se schimba la un interval de cateva milisecunde...Dar in timp... poate imi strica monitorul :cry:

Link spre comentariu

incearca mai mult, si ..vezi...adica in mod mormal, el oricum are un refresh de sa zicem 60 hz, si la fiecare data se reamprospateaza , si nu onteaza daca e alb sau negru...da... stiu ca am citit undeva ca parca nu e bine sa se faca des din alb in negru..sau era ca daca e ff alb ecranul, in timp se duce tubul(mai repede decat daca l-ai folosi in mod normal...), oricum ceva de genul asta...oricum, stiu ca atunci cand e mon negru, nu e transmis fluzul de electroni la tub, iar cand e alb, e transmis maxim la taote cele 3 celule..punctulete ff mici de pe ecran...si in timp, cu cat ele sunt mai folosita, se uzeaza..si mai intai incep sa se vada mai sters(asa cum se vede pe mon ff vechi), dar mai repede...(sper sa nu fii spus ceva ff gresit, cam asa stiam eu...)

Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...

Mah nu va jucati cu focul Ala este un program de testat monitoare CRT Din cate monitoare am testat numai cele mai vechi rezista in rest cele de acum toate chinezesti :smt011 nu o duc prea bine Programul este folosit pentru a determina controlul curentului de focalizare (stiti voi, cand unfla imaginea la treceri de la alb la negru)de fapt pentru asta a fost conceput si nu este recomandat peste 30 sec de test Va dau un sfat bun ca e pacat sa va stricati monitorulAStiti ce face maimuta cand nu are ce face ? :smt003 Se scarpina in *** pana-si face rana Numai bine :partyman:

Link spre comentariu

aveam si io pe undeva un program asemanator, doar ca nu era pt testat monitoare, ci era un plugin vizual la winamp si facea monitoru sa flashuie alb dupa muzica

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări