cburlea Postat Martie 5, 2005 Partajează Postat Martie 5, 2005 Stie cineva vre-un link unde pot gasi detalii de constructie (text sau imagine pe sectiune, parametri, impedanta, etc) ale unui subwoofer cu asa zisa technologie wOOx? Am cautat si cu google si cu amazon, iar site-urile alea nu fac decat reclama la ac. subwoofere...so... ma puteti ajuta?merci Link spre comentariu
C0B Postat Martie 5, 2005 Partajează Postat Martie 5, 2005 asta nu era reclama aia ieftina de pe combinele alea mizerabile de 9999 W de prin metro cu multe leduri si beculetze ?Daca ma inshel zory Link spre comentariu
cburlea Postat Martie 6, 2005 Autor Partajează Postat Martie 6, 2005 noooo :shock: daca ai vazut mini systemele philips si la kenwood care au sistem wOOx... sunt un fel de subwoofere dar mai performante si cu dim membranei redusa 135mm ceva de genu.... dar altceva nu stiu... d-aia intrebam...sal Link spre comentariu
Vizitator TheOne Postat Martie 6, 2005 Partajează Postat Martie 6, 2005 membrana aia se numeste radiator pasiv cauta pe google "pasive radiator" Link spre comentariu
cburlea Postat Martie 7, 2005 Autor Partajează Postat Martie 7, 2005 membrana aia se numeste radiator pasiv cauta pe google "pasive radiator"deci e un radiator pasiv, pana la urma....am cautat de am zapacit :evil: dar radiator pasiv ca asta n am intalnit!!!basca ca la kenwood zicea ca i powerd subwoofer, iti dai seama... nush ce-i cu astia si cu reclamele lor... :evil: :evil: merci Link spre comentariu
Haralambie Postat Martie 7, 2005 Partajează Postat Martie 7, 2005 http://www.deoindia.com/philips/start.htm uite aici sa te lamuresti cat de cat cu w00x Link spre comentariu
cburlea Postat Martie 8, 2005 Autor Partajează Postat Martie 8, 2005 am mai gasit ceva.... http://www.gamers-depot.com/hardware/sp ... 06/001.htm It incorporates a specially-designed passive radiator (a speaker cone without a magnet), along with a conventional woofer in a small speaker enclosure, allowing it to produce deeper bass than would be possible using conventional ports. :shock: The wOOx passive radiator features 2 sets of suspensions connected to opposite sides of the radiator :shock: , controlling its movement and reducing distortion even at very high output levels. Passive Radiators load the :shock: enclosure somewhat similar to a port :shock: – they allow the driver to achieve lower bass without the sharp roll-off ports have. The actual :shock: 5 ¼ inch :shock: (nu-i cam mic?) driver used in the subwoofer enclosure is a dual voice-coil unit which accepts the signals from both the left and right input feeds. Inteleg engleza dar... sunt anumite pasaje care nu prea le inteleg... enclosure :?: :?: parca stiam ca incinta cu membrana pasiva nu are nici o deschizatura.... sau nu stiu eu ce inseamna "enclosure" :? merci Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 9, 2005 Partajează Postat Martie 9, 2005 enclosure= boxa(cutie in care pui difuzoare)Din cate stiu eu nu e prea mare diferenta intre un radiator pasiv si un bassreflex. La bassreflex mai suna putin aerul prin tuburi daca sunt prea mici, dar radiatorul pasiv are masa mai mare ca si a aerul deci transferul de energie dintre el si aer va fi mai prost, deci un radiator pasiv va avea randament mai scazut Link spre comentariu
cburlea Postat Martie 10, 2005 Autor Partajează Postat Martie 10, 2005 :oops: da, mi-am dat si eu seama intr-un tarziu...deci pana la urma... bass reflex merci... pun niste tuburi mai mari... le redimensionez si aia e... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum