Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

wOOx technology

cburlea

Postări Recomandate

Stie cineva vre-un link unde pot gasi :) detalii de constructie :) (text sau imagine pe sectiune, parametri, impedanta, etc) ale unui subwoofer cu asa zisa technologie wOOx? Am cautat si cu google si cu amazon, iar site-urile alea nu fac decat reclama la ac. subwoofere...so... ma puteti ajuta?merci :d

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cburlea

5

• C0B

1

• Haralambie

1

• Sharky

1

Top autori în acest subiect

noooo :shock: daca ai vazut mini systemele philips si la kenwood care au sistem wOOx... sunt un fel de subwoofere dar mai performante si cu dim membranei redusa 135mm ceva de genu.... dar altceva nu stiu... d-aia intrebam...sal

Link spre comentariu

membrana aia se numeste radiator pasiv cauta pe google "pasive radiator"

deci e un radiator pasiv, pana la urma....am cautat de am zapacit :evil: dar radiator pasiv ca asta n am intalnit!!!basca ca la kenwood zicea ca i powerd subwoofer, iti dai seama... nush ce-i cu astia si cu reclamele lor... :evil: :evil: merci
Link spre comentariu

am mai gasit ceva....

http://www.gamers-depot.com/hardware/sp ... 06/001.htm

It incorporates a specially-designed passive radiator (a speaker cone without a magnet), along with a conventional woofer in a small speaker enclosure, allowing it to produce deeper bass than would be possible using conventional ports. :shock: The wOOx passive radiator features 2 sets of suspensions connected to opposite sides of the radiator :shock: , controlling its movement and reducing distortion even at very high output levels. Passive Radiators load the :shock: enclosure somewhat similar to a port :shock: – they allow the driver to achieve lower bass without the sharp roll-off ports have. The actual :shock: 5 ¼ inch :shock: (nu-i cam mic?) driver used in the subwoofer enclosure is a dual voice-coil unit which accepts the signals from both the left and right input feeds.

Inteleg engleza dar... sunt anumite pasaje care nu prea le inteleg... enclosure :?: :?: parca stiam ca incinta cu membrana pasiva nu are nici o deschizatura.... sau nu stiu eu ce inseamna "enclosure" :?

merci

Link spre comentariu

enclosure= boxa(cutie in care pui difuzoare)Din cate stiu eu nu e prea mare diferenta intre un radiator pasiv si un bassreflex. La bassreflex mai suna putin aerul prin tuburi daca sunt prea mici, dar radiatorul pasiv are masa mai mare ca si a aerul deci transferul de energie dintre el si aer va fi mai prost, deci un radiator pasiv va avea randament mai scazut

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări