silviu_marian_2005 Postat Iulie 3, 2008 Partajează Postat Iulie 3, 2008 unde naiba este calculatorul la un seat cordoba model 2000 ? cel putin daca nu am ce face cu el , macar pentru cultura mea generala. pe urma...om vedea.... :smt024 Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Iulie 3, 2008 Partajează Postat Iulie 3, 2008 La alea mai vechi era in spatele "cutiei de manusi", la astea mai noi nu stiu, poate ca sunt mai multe (unul de injectie, altul de ABS, etc...)*Cumpara-ti un manual "Haynes" face in jur de 30E, dar isi merita banii cu prisosinta... :yawinkle: Link spre comentariu
ratza Postat Iulie 4, 2008 Partajează Postat Iulie 4, 2008 ?la de ABS e la motor, fixat foarte aproape de pompa de frîn?, ies mai multe conducte din el. Link spre comentariu
silviu_marian_2005 Postat Iulie 4, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2008 haynes nu are manual de seat Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Iulie 4, 2008 Partajează Postat Iulie 4, 2008 Fara NICI O URMA de intenitie polemica... Link spre comentariu
silviu_marian_2005 Postat Iulie 4, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2008 imi cer scuze, se pare ca nu am insistat suficient cu google Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Iulie 4, 2008 Partajează Postat Iulie 4, 2008 De ce sa-ti ceri scuze, nimeni nu e perfect si nu m-ai jignit cu nimic... incearca pe e-bay, daca ai cont, in FR sunt vreo 5 de vanzare in momentul de fata, dar nu cred ca iti va conveni un manual decat in Eng/Spa... :smt017 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum