UltimateW Postat Iulie 3, 2008 Partajează Postat Iulie 3, 2008 Buna ziua am si eu o intrebare.Daca cineva imi sparge parola de la messenger si nu este la calculatorul meu, aceea persoana imi poate citi mesajele si convorbirile? Link spre comentariu
ratza Postat Iulie 3, 2008 Partajează Postat Iulie 3, 2008 Tu ce p?rere ai? Evident c? poate, inclusiv mailul. Link spre comentariu
UltimateW Postat Iulie 3, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2008 dar arhiva la mesaje nu este salvata in calculatorul personal?la messenger ?:-/ Link spre comentariu
Dr.L Postat Iulie 3, 2008 Partajează Postat Iulie 3, 2008 nu poate citi arhivele,daca asta vroiai sa intrebischimba-ti si parola Link spre comentariu
UltimateW Postat Iulie 3, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2008 pai ce vroiam e daca eu vb cu un baiat pe yahoo messenger si altcineva imi sparge parola la ID poate citi ce am vorbit eu cu acel baiat?stiu ca posta mi-o poate citi :smt009 Link spre comentariu
ratza Postat Iulie 3, 2008 Partajează Postat Iulie 3, 2008 pai ce vroiam e daca eu vb cu un baiat pe yahoo messenger si altcineva imi sparge parola la ID poate citi ce am vorbit eu cu acel baiat?stiu ca posta mi-o poate citi :smt009Nu. Poate dac? ai dat accept la Radmin :smt003 Link spre comentariu
UltimateW Postat Iulie 3, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2008 Radmin ? :rolleyes: aia fiind? :weedman: Link spre comentariu
Blind Postat Iulie 3, 2008 Partajează Postat Iulie 3, 2008 pai ce vroiam e daca eu vb cu un baiat pe yahoo messenger si altcineva imi sparge parola la ID poate citi ce am vorbit eu cu acel baiat?stiu ca posta mi-o poate citi :smt009Parc-ai fi fata...Si acum la subiect: Daca cineva iti afla parola de yahoo, iti poate citi mailurile, modifica orice tine de yahoo, poate conversa in locul tau pe mess, INSA mesajele stocate in arhiva nu ti le poate citi decat daca este la calculatorul tau SAU daca iti copiaza profilul cu tot cu arhiva la el in pc si se logheaza cu contul tau (tin minte ca a mers sa fac asta odata :smt003 )Poate sa vada ce faci tu in timp real (si nu doar conversatii pe messenger) in cazul in care utilizeaza un "tool" de tip remote desktop (care poate fi utilizat cu sau fara voia ta, de aici se imparte smecheria in troieni si softuri de tip remote desktop). Link spre comentariu
LostCell Postat Iulie 4, 2008 Partajează Postat Iulie 4, 2008 Radmin "Radmin (Remote Administrator - administrator la distan??) este o aplica?ie software de control la distan?? ?i acces la distan??, premiat? ?i cunoscut? în întreaga lume, care v? permite s? lucra?i pe un computer la distan?? în timp real, ca ?i cum a?i utiliza tastatura ?i mouse-ul s?u propriu."Un radmin "me?terit"bine nu il observi in nici un fel,de obicei deschide portu 4899,daca respectivul care a incercat s? i?i sparga parola a trecut pe la pc-ul tau,ar fi putu instala radmin f usor,sau un keyloger..(un dublu click si totul este automat :weedman: )si sa te spioneze live.Am avut un amic care facea de astea :rock: .Incearca start>Run>cmd si dai comanda netstat -b -v,vezi pe acolo daca ai ceva executabil"r_server.exe" sau netstat -a si vezi daca ai deschis portu 4899(sau apropiat),resesteaza regulile de la firewall(banuiesc ca ai..) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum