pusttiu Postat Iulie 3, 2008 Partajează Postat Iulie 3, 2008 salut, sunt nou in linux, am instalat acasa si la munca sabayon de pe dvd iar pe laptop de pe un cd un minimal sabayon pt ca nu mere dvd-romu. o alta problema pt mine e urmatoarea.: cind dau ping -c 20 la un ip -w ;;;nu vad atunci cind da request time out.......dc?ca sa vad citi oameni sunt in reateaua mea ce comanda trebuei sa dau? mentionez ca pe windose foloseam lookatlan sau r3x scanip ...etc... dar aici ns :( ms pt intelegere... nici nu stiam daca pt mai multe probleme folosesc acelasi topic sau deschid mai multe, parerea mea personala e ca pt fiecare probleme alt topic...ca e mai simplu si pt altii care citesc forumul cu stima,florin c. ??? unde gasesc rc.local sau ceva asemanator in sabayon.....??? Link spre comentariu
pusttiu Postat Iulie 4, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2008 ms man, esti cam singurul care ma ajuta e buna comanda aia data de tine,. e logic ca daca am vrut scanare de retea stiu care e ip meu , clasa si gateway etc...mai stiu si dns-uri ca asa am facut netul sa mearga in 2zile dar ce mi-ai dat tu dureaza si-mi zice cam tot de sistemul din retea... porturi deshise , serviciu...eu as fi vrut ceva gen : arp -a ...dar care sa-mi dea toate calcuatorele din retea dupa ip. un ping catre toata clasa si cel care raspunde sa apara in lista , sa il pot numara eu . ms ms . Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Iulie 4, 2008 Partajează Postat Iulie 4, 2008 http://nmap.org/ Link spre comentariu
danzup Postat August 22, 2008 Partajează Postat August 22, 2008 ping -b 255.255.255.255pe linux !si o sa ai o surpriza !!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum