Vizitator claudiu_untreci Postat Iulie 3, 2008 Partajează Postat Iulie 3, 2008 Am vazut postate pe net mai multe poze cu pc negre si ma-m hotarat sa schimb griul metalizat cu un negru.Dar nu vreau sa-l vopsesc vreau sa -i pun o folie neagra sau altceva care sa se lipeasca.Daca ma puteti ajuta as fii foarte conuscator. Link spre comentariu
EmyRulz Postat Iulie 3, 2008 Partajează Postat Iulie 3, 2008 Vezi ca se gasesc in magazine cu materiale de constructii sau gen Bricostore autocolant negru. Problema e ca nu o sa arate prea grozav si in cel mai bun caz o sa arate extrem de chicios. Si cu vopsitul e cam aceeasi chestie daca nu ai acces la aparatura seriosa. Cred ca cel mai bine e sa iti iei alta carcasa, dar nu se merita intrucat caluclatorul e un instrument si actiuni gen "pimp my ride" nu prea isi au rostul. Link spre comentariu
gogoo Postat Iulie 3, 2008 Partajează Postat Iulie 3, 2008 Poate pimp my ride ar merge la partea hardware si software.hard bun,rami mai multi,video,procesor, astea ar merge.Eu vreau sa-mi cumpar plexiglas sa tai o bucata de 10 x30 si sa o pun pe capacul de sus al unitatii.poate-ti vin idei. Link spre comentariu
EmyRulz Postat Iulie 3, 2008 Partajează Postat Iulie 3, 2008 Upgadeuri se merita daca sunt restranse adica doar procesor sau doar ram si aici cu limitare. Daca simti ca trebuie sa faci upgrade la mai mult de 3 componente esentiale deja nu se mai merita, mai bine scapi de el si iti iei altul. La ritmul in care evolueaza tehnologia(sau marketingul?) in acest domeniu nu se merita sa se bage multi bani in calculator. Si un upgrade se justifica atunci cand chiar este nevoie de el, adica atunci cand nu imi mai pot face treaba cu el asa cum este. Asa oricat de bun l-as face, in jumatate de an deja apare o generatie noua de componente(asta mai ales la placile video). Apropos de subiect, singurele componente in care as baga bani la un calculator ar fi in primul rand sursa de alimentare, si apoi o carcasa buna pentru ca imi raman, nu trebuie sa le schimb de fiecare data. Pimpuitul carcaselor dupa parerea mea e pierdere de timp, cu cat mai simpla si rezistenta cu atat mai bine. Briz-brizuri gen leduri, plexi-glass coolre peste coolere, neoane, picturi(am vazut si d-astea) forme futuriste gen OZN, se preteaza pentru o categoie de oameni care nu prea stiu ce e ala bun gust. Singurele calculatoare cu design placut sunt Macurile si asta pentru ca NU au aceste briz-brizuri. Dar nici in acestea nu are sens o investitie pentru ca un calculator nu e un obiect de colectie, nu e o piesa de arta ci o unealta. Mai mult decat atat a ajuns un bun de consum, il folosesti si apoi dupa o vreme il arunci, ce sens are sa te chinui sa il faci sa arate nu stiu cum? Link spre comentariu
Vizitator claudiu_untreci Postat Iulie 3, 2008 Partajează Postat Iulie 3, 2008 Poate pimp my ride ar merge la partea hardware si software.hard bun,rami mai multi,video,procesor, astea ar merge.Eu vreau sa-mi cumpar plexiglas sa tai o bucata de 10 x30 si sa o pun pe capacul de sus al unitatii.poate-ti vin idei. Eu ma gandeam sa pun plexiglas pe partea laterala.Dar am auzit ca plexiglasul este scump. Link spre comentariu
Vizitator claudiu_untreci Postat Iulie 5, 2008 Partajează Postat Iulie 5, 2008 Scuze tot eu sunt, a mai auzit cineva de a iti inveli calculatorul in piele?Am auzit ca este marfa. Link spre comentariu
EmyRulz Postat Iulie 5, 2008 Partajează Postat Iulie 5, 2008 Scuze tot eu sunt, a mai auzit cineva de a iti inveli calculatorul in piele?Am auzit ca este marfa.Marfa in ce sens? Eu, dupa cum am mai spus, calculatorul e o unealta, si nu vad scopul acestor modificari! Link spre comentariu
Vizitator claudiu_untreci Postat Iulie 5, 2008 Partajează Postat Iulie 5, 2008 Bine, multumesc Link spre comentariu
MifTy Postat Iulie 11, 2008 Partajează Postat Iulie 11, 2008 Scuze tot eu sunt, a mai auzit cineva de a iti inveli calculatorul in piele?Am auzit ca este marfa.... dac? ?ii musai, învele?te-l ?i în papur?!!!!sau scânduri de brad l?cuite!!!sau orice î?i tun? prin minte... numai s? nu se supraîncing? componentele!!! :smt019 Link spre comentariu
Dr.L Postat Iulie 14, 2008 Partajează Postat Iulie 14, 2008 Scuze tot eu sunt, a mai auzit cineva de a iti inveli calculatorul in piele?Am auzit ca este marfa.... dac? ?ii musai, învele?te-l ?i în papur?!!!!sau scânduri de brad l?cuite!!!sau orice î?i tun? prin minte... numai s? nu se supraîncing? componentele!!! :smt019oricum racirea e asigurata de circulatia aerului(cu ajutorul ventilatoarelor) Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 14, 2008 Partajează Postat Iulie 14, 2008 Conteaza si racirea prin peretii cutiei, nu foarte mult dar conteaza. Mai ales daca singurul care scoate aerul e un obosit de ventilator de sursa chinezeasca. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum