Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Carte tehnica osciloscop E-0109

Vizitator costamugurel

Postări Recomandate

Vizitator costamugurel

Slaut, am mare nevoie de cartea tehinca pt E-0109. Am gasit niste scheme aici pe forum dar nu se vad prea bine valorile componentelor. Eu sunt din Timisoara si poate e cineva pe aici care e din Timisoara si are si cartea tehnica :smt003 .Mersi.

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mojnost

1

• florinnn22

1

Vizitator szabi

Salutari.As avea mare nevoie de schemele si cartea tehnica a osciloscopului E0109.Am gasit niste scheme facute cu aparatul foto, dar nu se vad denumirile si valorile pieselor.Multumesc mult.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Am eu carte de E-0109, am si un osciloscop de acest tip de defrisat, bun pentru piese de schimb ca nu are cine sa mi-l faca iar eu nu am timp de el. Pot sa scanez schemele dar intreaga carte e cam mare. Am facut mai demult niste poze ale schemelor, le-am postat dar nu mai stiu unde, le ceruse cineva.

Link spre comentariu

prin amabilitatea domnului mojnos, am ajuns in posesia carti tehnice e109, am scanat-o si postata aici:

http://www.eserviceinfo.com/download.php?fileid=37958

atentie arhiva este multipart, adica are 4 parti, schemele nu am decat pentru placa p2 care este postata de asemeni intr-un topic mai vechi despre 109 si se cunosc valorile de pe piese si tensiuni, schema pentru p2 pe care o am este foarte veche hartia si se vede naspa, imediat cum fac rost si de restu de scheme o sa le postez pe undeva. daca nu reusiti sa luati arhiva de la adresa respectiva da-ti un pm si incerc sa va dau un mail cu arhiva respectiva.

de asemenea daca aveti scheme de la aparate romanesti sau straine, sa facem intrun fel sa le punem pe net.

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...
Vizitator Liviu28

Salut,Am si eu nevoie de schema electronica de la acest tip de osciloscop.Am gasit doar schemele in care nu se intelege mare lucru.La al meu e defecta baza de timp si deflexia pe orizontala. Daca are cineva bunavointa sa posteze o schema as fi foarte bucuros. Am gasit doar cartea de service unde nu sunt evidentiate tensiunile.Multumesc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări