yo3gje Postat Iulie 2, 2008 Partajează Postat Iulie 2, 2008 salutare !am un receptor r-34 fara carcasa. sunt curios cum arata carcasa. daca are cineva o poza mi-ar fi de ajutor. Link spre comentariu
MiniTehnicus Postat Iulie 3, 2008 Partajează Postat Iulie 3, 2008 Am avut un receptor R34, intentionam sa-l refac, original cu tranzistoare cu germaniu. Din pacate am renuntat la proiect si nu mai am aparatul. Insa ceva comparativ este RBM http://www.antentop.org/004/files/rbm004.pdf R34 are cele 2 scale in mijloc nu in partea de sus si in centru este butonul de acord. Daca se desfac cele 4 suruburi lungi din partile laterale ale panoului frontal receptorul se scoate din carcasa. Aceasta a fost realizata dintr-o bucata pentru protectia fata de intemperii, dar se poate realiza alta din 2 table U+panoul spate. Link spre comentariu
TEDY Postat Iulie 3, 2008 Partajează Postat Iulie 3, 2008 salutare !am un receptor r-34 fara carcasa. sunt curios cum arata carcasa. daca are cineva o poza mi-ar fi de ajutor.Salut uitate aici.receptorul de sus este R 34.viewtopic.php?f=29&t=9796&start=75 Link spre comentariu
yo3gje Postat Iulie 5, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2008 multumesc pt raspuns! ce ma intereseaza este carcasa; Apropos de radioul din partea de jos a paginei 10ek. am si eu doua bucati si la amandoua lipseste suportul pt becul de scala. Te rog daca poti sa-mi trimiti dimensiunile pisei ( daca exista la rec. tau)multe multumiri 73 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum