Mosu Tuti Postat Iulie 2, 2008 Partajează Postat Iulie 2, 2008 Au ramas din "antichitate", 3 module hibrid facute de I.C.E. Acestea converteau tens. continua 1 - 10 V in oscilatii de J.F. sunt module incapsulate in cutiute de 37 x 37 x 12 mm. cutiuta este neagra iar fundul este umplut cu compund rosu-maron si au 7 pini, 5 pe o parte si 2 pe partea cealalta. Au codul H431 si sunt construite prin 1985. Au costat o roaba de bani, la vremea lor. Cedez cu placere un modul H431 celui care imi comunica conexiunile la pini. Urmeaza fotografii. Multumesc ptr. ajutor, Mosu Tuti. :smt039 Link spre comentariu
vsurducan Postat Iulie 11, 2008 Partajează Postat Iulie 11, 2008 H431 cred ca este un convertor tensiune frecventa 1V-10KHz hibrid, fabricat la ICCSIT Bucuresti.Daca chiar va intereseaza pinii caut intr-un catalog ICCSIT din vremurile respective, insa n-as vrea sa pierd vremea numai daca sunteti sigur ca vreti sa le utilizati la ceva. Link spre comentariu
Mosu Tuti Postat Iulie 13, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2008 Buna ziua ! Ma bucur ca mai exista cineva care isi mai aduce aminte de vechituri. Intradevar H431 a fost facut la ICCSIT Buc. Am lucrat cu el dar nu mai am foaia de catelog. Daca poti sa imi dai informatii despre H431 raman vesnic indatorat. Tare mult asi vrea ca si tineretul sa afle ca "apa calda" a fost inventata acum multe mii de ani si nu de RADET. Cu stima Mosu Tuti. Link spre comentariu
vsurducan Postat Iulie 14, 2008 Partajează Postat Iulie 14, 2008 Atat apa calda cat si conversia tensiune frecventa a fost inventata in preistorie, fara existenta niciunui microcontroler DSP sau FPGA. E drept. Aveti atasata fila de catalog. Si eu mai am o galeata din astea. Link spre comentariu
Mosu Tuti Postat Iulie 16, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 16, 2008 Multumesc mult pentru documentatie. merita sa ma joc cu ele. Inca o data MULTUMESC. Mosu Tuti. Link spre comentariu
Felis Postat Martie 29, 2009 Partajează Postat Martie 29, 2009 Mda daca acum le-as spune ca un convertor frecventa tensiune se poate realiza si cu un condensator si o rezistenta(celula de integrare)ar fi destui pe acest forum sa-mi sara in cap ca asa ceva este imposibil sau ca un circuit logic se poate realiza cu mai multe tipuri de elemente de la comutatoare ,relee,diode,tranzistoare.majoritatea uita ca in acele integrate tot tranzistoare ,diode,rezistente si condensatoare sunt Link spre comentariu
MifTy Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 mda, numai c? distan?a foarte mic? dintre componente începe s? aib? efecte semnificative...e totu?i o diferen?? în comportare, ?i una destul de mare, între un bistabil integrat, de pild?, ?i unul construit cu componente discrete, indiferent modul de conectare (cablaj, wire-wrap, deadbug, etc...) ?i distan?ele dintre jonc?iuni... Link spre comentariu
Vizitator dflorin69 Postat Aprilie 13, 2010 Partajează Postat Aprilie 13, 2010 O schema de aplicatie a acestui modul se poate gasi pe undeva? Va multumesc mult Link spre comentariu
SOLDAN CONSTANTIN Postat Iunie 5, 2010 Partajează Postat Iunie 5, 2010 Eu am testat un asemenea circuit hibrid,l-am alimentat cu+-15v,iesirea am conectat-o la un frecventmetru,iar la intrare am aplicat tensiune c.c.de la o sursa variabila avind grija sa nu depasim cu mult 10v,si a functionat foarte bine.Schema de aplicatie se afla in foaia de catalog. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum