Dr.L Postat Iulie 1, 2008 Partajează Postat Iulie 1, 2008 am gasit 2 condesatori mai interesanti pe placa unui cd-rom vechi(24x) primul,pare sa fie de 10uF(mai am o placa identica,numai ca pe ea acei condesatori sunt electrolitici,de 10uF-16V,pt semnalul audio) al doilea chiar nu stiu ce e,nici valoarea ma intereseaza daca-i pot folosi pt o sursa in comutatie de genul asta :smt006 Link spre comentariu
cirip Postat Iulie 1, 2008 Partajează Postat Iulie 1, 2008 Al doilea, daca e vorba de piesa aia alba pe care scrie 20.00, cred ca e rezonator de 20 MHz.Cirip Link spre comentariu
Dr.L Postat Iulie 1, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2008 intr-adevar,scrie si x101 langa elms :smt006 Link spre comentariu
baza Postat Iulie 1, 2008 Partajează Postat Iulie 1, 2008 trebuie si sa vezi daca rezista in tensiune, unii sunt proiectati pentru o tensiune de strapungere de maxim 5-6V Link spre comentariu
zal Postat Iulie 2, 2008 Partajează Postat Iulie 2, 2008 Primul e condensator cu tantal, al doilea e intr-adevar rezonator ceramic smd de 20Mhz. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum