Tavi Postat Iulie 4, 2008 Partajează Postat Iulie 4, 2008 vacanta placutastiam eu ca solutia data de mine e cea corecta :smt015 Link spre comentariu
yo6ial Postat Iulie 4, 2008 Partajează Postat Iulie 4, 2008 MPlayer o sa iti deschida filmele incomplete, cu mentiunea ca o sa agate in locurile unde lipsesc bitii. Atat timp cat headerul a fost downloadat complet (primii cativa kb de fisier) poti face seek trecand peste partile nule. Daca ai noroc si downloadezi si cateva keyframe-uri ori lansezi mplayer cu flagul "-idx" se poate face seek in cele mai prastie fisiere avi, mpeg, asf, wmv, etc ca's defecte ori incomplete. Eu am renuntat la totate programele multimedia, pt filme si muzica, in favoarea acestuia. Cu MPlayer nu mai au rost nici xmms, nici winamp, nici BSplayer ori altele. Edit: faster link added. Link spre comentariu
LostCell Postat Iulie 4, 2008 Partajează Postat Iulie 4, 2008 incearca bitcomet,?in minte ca avea optiune de preview si vedeai parca inceputul filmului Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum