Nemesis Postat Iulie 1, 2008 Partajează Postat Iulie 1, 2008 Stie cineva vreun program ceva cu care sa pot vedea portiunile terminate ale unui film in curs de download-are de pe torrent ? Adica sa pot vedea cumva doar bucatile terminate, pentru a-mi putea da seama daca respectivul film e cel cautat sau nu . Link spre comentariu
Nemesis Postat Iulie 1, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2008 Ai incercat tu sau doar ai zis asa ? La mine cand ajunge la prima portiune "goala" din film se blocheaza.......de seek nici nu mai zic . Link spre comentariu
MifTy Postat Iulie 1, 2008 Partajează Postat Iulie 1, 2008 vad ca te-ai prins singur ca nu tine figura... decat daca ai noroc, si ai cateva minute bune din inceputul filmului deja trase!!! :Dla dc++ sau tras pe ftp merge, ca alea trag in ordine, de la bytul 1 la cat o fi, dar pe torrent se trage in functie de ce bucatele sunt disponibile mai rapid!!! Link spre comentariu
Dr.L Postat Iulie 1, 2008 Partajează Postat Iulie 1, 2008 avi preview nu ar merge? Link spre comentariu
Tavi Postat Iulie 1, 2008 Partajează Postat Iulie 1, 2008 nuincearca totusi sa iei tot filmul Link spre comentariu
Nemesis Postat Iulie 1, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2008 la dc++ sau tras pe ftp merge, ca alea trag in ordine, de la bytul 1 la cat o fi, dar pe torrent se trage in functie de ce bucatele sunt disponibile mai rapid!!! I know :smt012 . avi preview nu ar merge? Desi nu credeam c-ar merge, am incercat totusi.....si degeaba . nuincearca totusi sa iei tot filmul La asta chiar ca nu m-am gandit :smt036 . Momentan sunt la 30 % , daca va mai vin idei (nu ca si cea a lui Tavi :snakeman: ) .....sunt doar ochi . Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 1, 2008 Partajează Postat Iulie 1, 2008 Ca sa vad daca e filmul de care am nevoie si eventual calitatea inregistrarii sunt suficiente primele 2-3 minute pe care le pot vedea cu VLC-ul. De obicei dl incepe cu inceputul fisierului. Nu stiu cum face daca ii lipseste prima bucata. Oricum, nu merge derularea pe film incomplet. Link spre comentariu
Tavi Postat Iulie 1, 2008 Partajează Postat Iulie 1, 2008 cand luati ceva de pe torente , uitati-va la fisier in program ca sa vedeti starea luiraman la ideea ca de pe torente , trebuie sa iei fisierul complet pentru a-l putea viziona Link spre comentariu
zal Postat Iulie 2, 2008 Partajează Postat Iulie 2, 2008 Eu le prevad cu AviPreview, conditia esentiala e ca totusi sa aiba macar o portiune descarcata cu inceputul, oricum se opreste unde nu mai are ''material''. Asta se poate observa in graficul de descarcare de la ''Download Queue'' (folosesc StrongDC++). Se mai poate si cu VirtualDub prin reconstruire fisier avi, sau cu AllPlayer tot cu functia de recuperare fisier avi daca e cit de cit complect si are numai mici defecte. Link spre comentariu
Nemesis Postat Iulie 2, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2008 Ca bine zici Zal, mi-am amintit acum ca all player avea optiunea aia de corectare a fisierului....o sa incerc si asta . Link spre comentariu
Tavi Postat Iulie 2, 2008 Partajează Postat Iulie 2, 2008 nici acum nu ai terminat de downloadat filmul ala ?folosesti internet pe telefonul mobil ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 2, 2008 Partajează Postat Iulie 2, 2008 Si VLC are optiunea sa repare un fisier trosnit dar daca nu exista bucata de inceput unde se noteaza ce format si ce codec trebuie folosit nu cred ca ai cum sa deduci informatiile astea, iar fara ele nu ai cum sa faci play, asa ca indiferent de player, daca iti lipseste inceputul nu cred sa mearga. Chiar si de pe torente la mine filmele aveau inceputul chiar daca apoi lipseau bucati, probabil ai luat 30% dintr-un fake, de aia nu poti sa-l vezi sau, in cel mai fericit caz nu ai codec-ul care trebuie. Link spre comentariu
zal Postat Iulie 3, 2008 Partajează Postat Iulie 3, 2008 Ca bine zici Zal, mi-am amintit acum ca all player avea optiunea aia de corectare a fisierului....o sa incerc si asta .F9 era, dupa care fugi in C/Documents and Settings/xxx (cum il cheama pe calculator sau pe tine)/Local Settings/Temp si il copiezi de acolo. Il gasesti pina la urmatoarea corectare cind il suprascrie. Link spre comentariu
Nemesis Postat Iulie 3, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2008 nici acum nu ai terminat de downloadat filmul ala ?folosesti internet pe telefonul mobil ? Mi-o facut niste seed-eri o surpriza placuta si azi am gasit filmul descarcat complet .Nu-s de pe telefonul mobil, pur si simplu nu erau seed-eri "vigurosi" . Fericit ca mi s-o descarcat filmu, n-am mai incercat sa vad daca merge faza cu All Player, dar o s-o verific totusi sa stiu pe viitor . As incerca acum dar nu mai am nici un film incomplet , si de inceput de tras altul nu mai am timp ca maine plec in vacanta :partyman: . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum