Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

6s33s

calin

Postări Recomandate

• Răspunsuri 52
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• calin

10

• Depanatoru

9

• felixx

7

• blue

7

Top autori în acest subiect

Nu stiu de ce preferi intrebarile pe mail , aici se discuta sa fie vizibil pentru toata lumea.Clasa D nu e considerata hi-fi , ce motiv ar putea avea cineva sa o faca cu lampi ?

Link spre comentariu

dak stie cineva o schema de amp cu tuburi in clasa d poate ma ajuta si pe mine?

multam fain!

Nu cred ca poti face un amplif in clasa D corect cu lampi din cauza parametrilor lampilor !!!!
Link spre comentariu

Mai caline (Domnule Calin) las-o mai moale. Nu vezi ca nu te intreaba nimeni? DE CE? raspuns: pentru ca nu ai pus problema corect. Tu ce ii raspunzi la unul care iti intra in casa batindu-se cu pumnul in piept? Si ce daca ai facut mizeria aia de statie cu lampi? Crezi ca esti foarte bun? Nici macar o poza decenta nu ai pus. Ai pus o poza in care luceste blitz-ul de nu poti distinge nimic. Vezi ca AICI si pozele conteaza. Te rog mai mare atentie pe viitor (si eu am luat suturi cind am depasit limita)Daca ramineai la amplif cu lampi era OK. Cind ai inceput cu D pe lampi mi s-a parut ca depasesti o limita " in barosaneitatea dumneavoastra"Eu personal, nu cred ca tu ai construit ampliful ala din poza. Si daca cumva tu l-ai construit sunt convins ca nu merge.Sarpe

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări