calin Postat Iulie 1, 2008 Partajează Postat Iulie 1, 2008 pot ajuta cu o schema cu 6s33s in conf. sepp probata de mine mere perfect [email protected] ce zici ? te apuci de ea? Link spre comentariu
zal Postat Iulie 1, 2008 Partajează Postat Iulie 1, 2008 Daca nu e secreta pune-o aici. :smt017 Link spre comentariu
calin Postat Iulie 1, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2008 te pot ajuta cu scheme , cablaje , masuratori! etc... da musai trebe sa imperechezi tuburile1 altfel diminuezi din performante! spor ! [email protected] te rog pe mail! Link spre comentariu
Depanatoru Postat Iulie 1, 2008 Partajează Postat Iulie 1, 2008 Si protectie la tensiune continua pe iesire i-ai facut? Asa e foarte periculos pentru difuzoare , cand se defecteaza o lampa finala , adio. Link spre comentariu
calin Postat Iulie 1, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2008 sigur!far de protectie e nasol! Link spre comentariu
ratza Postat Iulie 1, 2008 Partajează Postat Iulie 1, 2008 Puteam s? jur c? asta e schema. http://www.diyaudio.com/forums/showthre ... did=107790 Link spre comentariu
calin Postat Iulie 1, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2008 daca esti interesat te rog intrebari pe mailcalinmerci si spor! Link spre comentariu
ratza Postat Iulie 1, 2008 Partajează Postat Iulie 1, 2008 Mersi, eu m-am apucat de Aritma. Link spre comentariu
calin Postat Iulie 1, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2008 dak stie cineva o schema de amp cu tuburi in clasa d poate ma ajuta si pe mine?multam fain! Link spre comentariu
Depanatoru Postat Iulie 1, 2008 Partajează Postat Iulie 1, 2008 Nu stiu de ce preferi intrebarile pe mail , aici se discuta sa fie vizibil pentru toata lumea.Clasa D nu e considerata hi-fi , ce motiv ar putea avea cineva sa o faca cu lampi ? Link spre comentariu
danzup Postat Iulie 1, 2008 Partajează Postat Iulie 1, 2008 dak stie cineva o schema de amp cu tuburi in clasa d poate ma ajuta si pe mine? multam fain! Nu cred ca poti face un amplif in clasa D corect cu lampi din cauza parametrilor lampilor !!!! Link spre comentariu
ratza Postat Iulie 1, 2008 Partajează Postat Iulie 1, 2008 Chiar dac? s-ar putea, nu v?d rostul. Link spre comentariu
mișa Postat Iulie 1, 2008 Partajează Postat Iulie 1, 2008 Mai caline (Domnule Calin) las-o mai moale. Nu vezi ca nu te intreaba nimeni? DE CE? raspuns: pentru ca nu ai pus problema corect. Tu ce ii raspunzi la unul care iti intra in casa batindu-se cu pumnul in piept? Si ce daca ai facut mizeria aia de statie cu lampi? Crezi ca esti foarte bun? Nici macar o poza decenta nu ai pus. Ai pus o poza in care luceste blitz-ul de nu poti distinge nimic. Vezi ca AICI si pozele conteaza. Te rog mai mare atentie pe viitor (si eu am luat suturi cind am depasit limita)Daca ramineai la amplif cu lampi era OK. Cind ai inceput cu D pe lampi mi s-a parut ca depasesti o limita " in barosaneitatea dumneavoastra"Eu personal, nu cred ca tu ai construit ampliful ala din poza. Si daca cumva tu l-ai construit sunt convins ca nu merge.Sarpe Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum