Vizitator yo9hnh Postat Iunie 30, 2008 Partajează Postat Iunie 30, 2008 Ce parere aveti: http://www.youtube.com/watch?v=vPq1exwMaUs&feature=bz303 Link spre comentariu
AdrianI Postat Iunie 30, 2008 Partajează Postat Iunie 30, 2008 Ce parere aveti:http://www.youtube.com/watch?v=vPq1exwMaUs&feature=bz303Fara o reactie atomica nu merge 'doar cu apa'. U have to go 'atomic'. Then it works. Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Iunie 30, 2008 Partajează Postat Iunie 30, 2008 Merge si fara... si inca demult... Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 30, 2008 Partajează Postat Iunie 30, 2008 Pai zice ca masina aia ar merge pe baza de Fuel Cell sau Fool Sell, n-am inteles prea bine... :weedman: :smt003 :weedman: :smt003 :weedman: Link spre comentariu
Vizitator iula185 Postat Iunie 30, 2008 Partajează Postat Iunie 30, 2008 omul zice f clar in filmulet, dar voi nu ascultati cu atentie. deci "hon shikanshiwa su" .. de aici totul este foarte clar Link spre comentariu
AdrianI Postat Iunie 30, 2008 Partajează Postat Iunie 30, 2008 Merge si fara... si inca demult...Ce apa murdara or pus si aia, uite ce de fum iese din ea Funny anyway, topicul asta pare mult mai funny decat celalalt Link spre comentariu
AC DC Postat Iulie 18, 2008 Partajează Postat Iulie 18, 2008 Ne-au aratat cum toarna apa .... dar nu am vazut ce soi pesti folosesc .Trebuie sa fie ceva exotic! Link spre comentariu
AdrianI Postat Iulie 20, 2008 Partajează Postat Iulie 20, 2008 Ne-au aratat cum toarna apa .... dar nu am vazut ce soi pesti folosesc .Trebuie sa fie ceva exotic!Piranha. Mananca O2 si elibereaza H2 Mai stii, poate au alge inauntru. Si le mai dai si lor din cand in cand o mana de iarba. Sau, piranha mananca alge, fac kk si algele mananca kk si iese perpetuum mobile. Doar apa mai trebuie. Intr-o vreme X aflam noi ce-a fost cu abureala asta. Link spre comentariu
AlpHso Postat Iulie 20, 2008 Partajează Postat Iulie 20, 2008 Nu prea am inteles eu multe dar am citit si intr-o revista auto ca japonezii au un prototip ce merge cu apa.Cat o fi de adevarat nu stiu. Link spre comentariu
Yo4You Postat August 16, 2008 Partajează Postat August 16, 2008 Ala e trenul de la auschwitz Link spre comentariu
E_manuel Postat Iulie 10, 2010 Partajează Postat Iulie 10, 2010 Merge si fara... si inca demult...Ce apa murdara or pus si aia, uite ce de fum iese din ea Funny anyway, topicul asta pare mult mai funny decat celalalt Fumul ala este rezultatul arderii carbunilor unde apa este transformata in aburi care pun in miscare pistoanele !Momentan nu exista solutia 100% motor doar cu apa ci in faza de proiect insa pe Hidrogen,sunt proiecte in stadii care separa hidrogenul de molecula de oxigen din apa,problema este ca masinile astea or sa fie bombe curate,din hidrogen se pot face bombe de matura/sterg de pe fata pamantului regiuni intregi,mai ales cu terorismul asta in floare !Dincolo de toate trebuie sa mai stiti ca o masina prin absurd functionabila numai pe apa 100%,ar insemna sfarsitul erei in care multi multimiliardari ai lumii intra in declin,multi ar prefera in urmatoarea secunda sa-ti trimita acasa si orasului tau un pachet mare cu ditamai bomba decat companiile lor sa cada iar bogatiile lor sa intre in declin serios.Totusi toate nu se vor termina aici,urmatorul razboi o sa fie pentru apa nu petrol,apa o sa coste mult mai mult decat petrolul,prin urmare in veacul asta nu o sa vedem o asa minune precum automobil incarcat de la ghiuveta,dar chiar ar fi minune ! Link spre comentariu
vfp_marius Postat Iulie 20, 2010 Partajează Postat Iulie 20, 2010 topic de BODEGA , se bat iar campii si se consuma curent degeaba . Link spre comentariu
E_manuel Postat Iulie 20, 2010 Partajează Postat Iulie 20, 2010 La acest aspect ai consumat si tu si o sa consumi si apa ca-ti este sete. Link spre comentariu
catalina Postat Februarie 24, 2012 Partajează Postat Februarie 24, 2012 Si totusi se poate.Va recomand sa faceti ceva cercetari pe net, o sa gasiti documentatie detaliata referitoare la gazul Brown si la alte metode foarte eficiente de electroliza a apei.Stanley Meyer a patentat in America o masina care functiona numai cu apa si la scurt timp dupa aceea a fost asasinat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum