Vizitator sorin6 Postat Iunie 30, 2008 Partajează Postat Iunie 30, 2008 Pai in acest caz si nu in altele... http://www.toutlehautparleur.com/rcf-c-331_47.html Link spre comentariu
Mihai Cimpoeru Postat Iunie 30, 2008 Partajează Postat Iunie 30, 2008 Daca vrei sa faci boxe cu difuzoare de la paudio ai putea incerca in loc de hp12s e12-250n si in loc de pht un pad52 ca sateliti . Sa stii ca daca vrei sa asculti cu ele in casa o sa fii dezamagit pt ca trebuie sa ai o camera destul de mare in care sa poti pozitiona boxele calumea , o camera peste 25-30 mp . Pe langa asta o sa ai nevoie si de o sursa de semnal destul de buna si acasa si la sonorizari. Link spre comentariu
Vizitator shadowlzx Postat Iunie 30, 2008 Partajează Postat Iunie 30, 2008 Bugetul meu e de maxim 3000 Ron. Difuzoarele de la RCF nu se incadreaza in suma care o am la dispozitie, mai ales ca amplificatorul este 1750 Ron. Nu prea ma intereseaza sa ascult in casa, presupun ca nu s-ar intelege absolut nimic la un volum mai mare... Mai o intrebare, iarna e indicat sa scot toate sculele afara pt sonorizare in aer liber ? Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iunie 30, 2008 Partajează Postat Iunie 30, 2008 Am inteles Atunci recomand ceva de la RCF sau B&C, la ce te-ai gandit de la paudio nu cred ca vei fi satisfacut pentru ca sunt difuzoare de uz general, de sonorizari in garaP-audio are serii de difuzoare cu performante de toppoti folosi echipamentele si in aer liber iarna, doar sa ai grija la condens Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iunie 30, 2008 Administratori Partajează Postat Iunie 30, 2008 Eu nu am contestat ca nu ar avea difuzoare foarte bune ci doar cea ce a ales Link spre comentariu
Vizitator shadowlzx Postat Iulie 1, 2008 Partajează Postat Iulie 1, 2008 Multumesc pentru sfaturi, o sa revin in ceva timp cu rezultate ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum