Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Parerea Dumneavoastra !

Vizitator shadowlzx

Postări Recomandate

Vizitator shadowlzx

M-am saturat de toate porcariile de difuzoare si de chinezariile de la sal si de munca total degeaba depusa la constructia incintelor, care ulterior suna oribil. Am citit absolut toate posturile de pe acest forum si am ajuns la concluzia ca merita sa investesc niste bani in calitatea produselor de la Power Audio. Doresc sa imi construiesc in urmatoarele 2-3 saptamani urmatorul sistem : 2 sateliti 2x hp-12s + 2xPHT 408, si ca subwoofer hp-18s. Amplificator voi folosi XPA-5000. Va rog sa imi spuneti daca produsele alese de mine sunt compatibile, daca aveti schite cu incintele care ulterior sa le construiesc si daca aveti alta sugestie referitoare la oricare dintre produsele alese de mine si bugetul meu disponibil de aproximativ 2800 RON. :smt020

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Badman

7

• ratza

2

• Mihai Cimpoeru

1

• EmyRulz

1

Top autori în acest subiect

• Administratori

Vrei sa le folosesti ca sa asculti muzica in casa sau pentru sonorizari ? Daca vrei sa asculti in casa se vor auzi oribil, pentru sonorizari o sa mearga excelent

Link spre comentariu
Vizitator shadowlzx

Satelitii in camera, binenteles la un volum decent, in rest pt sonorizari diferite ocazii sau pur si simplu le scot in curte si ascult ...

Link spre comentariu
  • Administratori

Pentru ascultat in casa exclus tot ce tine de sonorizari inclusiv BM12CXACasa asculti si in gradina poti si cu boxele de casa presupunand ca in gradina asculti cel mult 10% din timp

Link spre comentariu
Vizitator shadowlzx

Nu ascult in gradina ... Intentionez sa fac sonorizari, dar nu inteleg de ce ar trebui sa le folosesc strict pt spatii deschise ? E suficient pentru o nunta de 100-200 de persoane ?

Link spre comentariu
  • Administratori

Nu ascult in gradina ... Intentionez sa fac sonorizari

Satelitii in camera, binenteles la un volum decent

Intati trebuie sa te hotarasti ce vrei si dupa aia cauti difuzoarele
Link spre comentariu
Vizitator shadowlzx
Nu ascult in gradina ... Intentionez sa fac sonorizari

Satelitii in camera, binenteles la un volum decent

Intati trebuie sa te hotarasti ce vrei si dupa aia cauti difuzoarele

Decibeli suficienti cat sa se auda decent in aer liber si sonorizari botezuri, nunti, chefuri etc. Asta vreau.

Link spre comentariu

Am si eu un sfat. Vad ca ai renuntat la porcariile chinezesti si asta e foarte bine, un pas spre calitate, DAR trebuie sa intelegi ca lucrul amestecat miroase a c.... Sonorizarile si ascultatul in casa sunt doua chestii complet diferite si cu pretentii total opuse. Pentru auditiile in casa se cauta calitate si rafinament, de asemenea incitele trebuie sa aiba un aspect placut, pe cand pentru sonorizari nu primeaza decat fiabilitatea(in ceea ce priveste "forjarea" echipamentelor si transportul lor) si cat de tare se aud. De asemenea intro casa de om normal, sistemul care vrei sa il faci tu e mult prea puternic(demential chiar). Daca il vrei exclusiv pentru sonorizari, atunci da, e o alegere buna, dar daca vrei pentru casa, la bugetul tau ai optiuni bune atat la cumparat(eventual SH) cat si la construit(dar cu difuzoare speciale pentru hi-fi, la banii astia poti sa iti iei si ScanSpeak). Totusi, daca alegi calea spre calitate, eu ti-as sugera intro prima instanta sa iti cumperi boxe(sau daca nu macar sa te duci pe la showroomuri si sa asculti diverse sisteme) ca sa iti faci o ureche si sa iti dai seama ce inseamna sunet de calitate. Dupa aceea poate vei putea sa iti dai seama daca poti sa construiesti o incinta la nivelul acela sau nu si atunci banii nu vor fi investiti aiurea(pentru ca se pot face boxe proaste si cu difuzoare de calitate).

Link spre comentariu
  • Administratori

Am inteles Atunci recomand ceva de la RCF sau B&C, la ce te-ai gandit de la paudio nu cred ca vei fi satisfacut pentru ca sunt difuzoare de uz general, de sonorizari in gara

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări