Vizitator drandy2k Postat Iunie 30, 2008 Partajează Postat Iunie 30, 2008 Buna ziua, Imi cer scuze daca acest topic s-a mai discutat (eu unu nu am gasit ceva asemanator) sau daca nu se incadreaza aici ci la un forum auto - am incercat si pe acolo dar s-a derivat de la subiect fara nici o concluzie. Am si eu o problema cu o dacie 1310 de prin '89 cu semnalizarea dreapta care nu merge. Am fost pana acum la ceva "mesteri" care tot imi schimbau butonul de la avarie si mergea cam 2 luni dar ultima data a tinut o saptamana (chiar mai putin). Problema este ca in interior se aude releul cum cupleaza si decupleaza dar martorul de pe bord nu merge - repet doar pe dreapta nu si pe stanga unde totul e ok. Avariile merg fara probleme. Daca are cineva idee de la ce ar putea fi sau stie un electrician bun in Arad ii sunt recunoscator.. Multumesc anticipat. Link spre comentariu
Vizitator luci4uta Postat Iunie 30, 2008 Partajează Postat Iunie 30, 2008 Verifica sa nu ai scurt pe instalatie Link spre comentariu
Blind Postat Iunie 30, 2008 Partajează Postat Iunie 30, 2008 Verifica continuitatea la contactele releului... Link spre comentariu
bygy007 Postat Iunie 30, 2008 Partajează Postat Iunie 30, 2008 Eu as incepe prin verificari la instalatie si anume pe unde firele intra prin contra aripa si se duce la semnalizator , mai poate fi o masa , masa care o ia prin bara daca nu ma insel mai vezi si maneta poate fi defecta sau oxidata Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum