Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

unde as putea gasi proiecte de incinte pro !!

kappa_ii

Postări Recomandate

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• kappa_ii

5

• Mircea Bartic

3

• Sharky

1

• TITI

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

de ce nu proiectezi tu ceva?asa sigur vei obtine fix ceea ce vrei, despre incintele ce le vei gasi acolo nu ti se apune mare lucru, vezi numai cum arata, dar habar nu ai ce vei obtine, iar un bass-reflex nu e asa mare filozofie sa il calculezi

Link spre comentariu

foloseste un soft de simulare gen WINISDpro sau Bass box si vei avea toate date de care ai nevoie , iar la bass box chiar si planurile incintei :wink:

Link spre comentariu
Vizitator DJ_tymy

Am eu o arhiva cu proiecte ale unor incinte propuse de eminence beyma fane selenium etc pt difuzoarele pe care le produc daca este cineva interesat le pot trimite

Link spre comentariu
Vizitator DJ_tymy

o sa le trimit insa o sa dureze ceva mai mult arhiva are 15Mb proiectele au toate caracteristicile de care ai nevoie iar in ceea ce priveste planurile pt eminence acestea sunt luate de la mennadi nu sunt foarte clar scanate sper sa intelegi despre ce este vb

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări