kappa_ii Postat Martie 5, 2005 Partajează Postat Martie 5, 2005 unde as putea gasi proiecte de incinte prola anumite difuzoare profesionale gen p-audio , eminance , precision device , etc. ? Link spre comentariu
TITI Postat Martie 5, 2005 Partajează Postat Martie 5, 2005 iete unul la celestion de ex http://professional.celestion.com/pro/secrets/ldk.html :lol: Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 5, 2005 Partajează Postat Martie 5, 2005 de ce nu proiectezi tu ceva?asa sigur vei obtine fix ceea ce vrei, despre incintele ce le vei gasi acolo nu ti se apune mare lucru, vezi numai cum arata, dar habar nu ai ce vei obtine, iar un bass-reflex nu e asa mare filozofie sa il calculezi Link spre comentariu
kappa_ii Postat Martie 5, 2005 Autor Partajează Postat Martie 5, 2005 da dar eu nu vreu numai desenul si marimile !vreu sa imi arate raspunsul boxei ! si toate caracteristicile ! Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Martie 5, 2005 Partajează Postat Martie 5, 2005 foloseste un soft de simulare gen WINISDpro sau Bass box si vei avea toate date de care ai nevoie , iar la bass box chiar si planurile incintei :wink: Link spre comentariu
kappa_ii Postat Martie 5, 2005 Autor Partajează Postat Martie 5, 2005 nexus nexus ce mai zici ca pe yahoo nu mai intri !! Link spre comentariu
Vizitator DJ_tymy Postat Martie 5, 2005 Partajează Postat Martie 5, 2005 Am eu o arhiva cu proiecte ale unor incinte propuse de eminence beyma fane selenium etc pt difuzoarele pe care le produc daca este cineva interesat le pot trimite Link spre comentariu
kappa_ii Postat Martie 5, 2005 Autor Partajează Postat Martie 5, 2005 te rog daca poti trimitemile pe adresa de mail [email protected] Link spre comentariu
Vizitator DJ_tymy Postat Martie 5, 2005 Partajează Postat Martie 5, 2005 o sa le trimit insa o sa dureze ceva mai mult arhiva are 15Mb proiectele au toate caracteristicile de care ai nevoie iar in ceea ce priveste planurile pt eminence acestea sunt luate de la mennadi nu sunt foarte clar scanate sper sa intelegi despre ce este vb Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Martie 5, 2005 Partajează Postat Martie 5, 2005 pune te rog si pe [email protected] Link spre comentariu
Vizitator DJ_tymy Postat Martie 5, 2005 Partajează Postat Martie 5, 2005 o sa incerc insa mere greu ar fi ok daca as putea pune arhiva pe ftp insa nu stiu daca mai este loc cum spuneam are 15 MB Link spre comentariu
kappa_ii Postat Martie 5, 2005 Autor Partajează Postat Martie 5, 2005 ftp://82.78.58.62:1416 user : dj parona : tymy le pun eu pe ftp meu luatile de acolo Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Martie 5, 2005 Partajează Postat Martie 5, 2005 nexus nexus ce mai zici ca pe yahoo nu mai intri !!am fost f ocupat, dar poti totusi sa-mi lasi un mesajP.S. importul inca nu a venit..... :( Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum