Vizitator JUANN Postat Iunie 29, 2008 Partajează Postat Iunie 29, 2008 Am incercat sa conectez un reciever DIGITV Hyundai HSC - 1170NA la tv mai intii pe intrarea RCA si apoi cu un cablu SCART-SCART conectat la toti pinii deoarece aveam impresia ca intrarea SCART este mai calitativa din p.d.v. al semnalului. Insa cind am conectat cablu SCART imaginea pe tv aparea bruiata. Singura solutie era sa activez din meniul tv-ul optiunea Digital Noise Reduction la MAXIM ca sa dispara acel bruaiaj al iamginii. Va rog sa-mi spuneti daca exista vrea diferenta de calitatea a semnalului la iesirea RCA respectiv SCART? Link spre comentariu
Dr.L Postat Iunie 29, 2008 Partajează Postat Iunie 29, 2008 depinde de semnalul care-l da recieverulpe rca ai compozit,iar pe scart poti avea compozit sau s-video(care e mai bun decat compozit)eu cred ca e aceelasi semnal,nu ced ca se complica producatorii cu 2 semnale Link spre comentariu
Vizitator JUANN Postat Iunie 29, 2008 Partajează Postat Iunie 29, 2008 depinde de semnalul care-l da recieverulpe rca ai compozit,iar pe scart poti avea compozit sau s-video(care e mai bun decat compozit)eu cred ca e aceelasi semnal,nu ced ca se complica producatorii cu 2 semnaleSi eu inclin sa cred ca e acelasi semnal numai ca are iesiri diferite deoarece calitatea imaginii era la fel. Insa as vrea s astiu de unde aparea bruiajul ala cind am pus cablu SCART? Link spre comentariu
Dr.L Postat Iunie 29, 2008 Partajează Postat Iunie 29, 2008 incearca cu alt cablue o problema undeva,dar mai multe nu stiu :smt102 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum