Vizitator jony56 Postat Iunie 29, 2008 Partajează Postat Iunie 29, 2008 Va salut cu respect.detin aparaura pt. electo-bicicleta motor 24V/250 Vati/2500 turatie si alimentarea 2 bateri 12 V / 12 Ah, acestea le am de la un electro scuter China , am montat pe o bicicleta dar la montare din greseala am inversat polaritatea al alimentare si am ars regulatorul de turatie . Ma poate ajuta cineva. Va multumesc. Link spre comentariu
Vizitator jony56 Postat Iunie 29, 2008 Partajează Postat Iunie 29, 2008 De unde as putea procura un reostat pt. bicicleta electrica 24 Vcc. Va multumesc. Link spre comentariu
Vizitator jony56 Postat Iulie 3, 2008 Partajează Postat Iulie 3, 2008 Am rezolvat va multumesc... Link spre comentariu
Jimmy Postat Iulie 10, 2008 Partajează Postat Iulie 10, 2008 ne spui si noua cum ai rezolvat? ca poate mai sunt unii curiosi/interesati :weedman: Link spre comentariu
Vizitator jony56 Postat Iulie 10, 2008 Partajează Postat Iulie 10, 2008 Am cumparat instalatia unei electeo trotinete( tot china ) pentru copi defecta, de la o persoana cu 110 ron complect cu incarcator, si am marit radiatorul de racire cu un culer de la un calculator initial avea doar o tablita de aluminiu si se incalzea acum functioneaza perfect. Multumiri pentru cei care au incercat sa ma ajute.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum