Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Un singur sfat, dar nu ultimul !

Mosu Tuti

Postări Recomandate

Batranii care nu mai pot face altceva dau sfaturi. HA !

Domnilor viitori electronisti va rog insistent ; CITITI POSTARILE ANTERIOARE, incepeti de la ultima pagina, veti gasi foarte multe postari care va vor rezolva problemele. Eu am stat o zi , din curiozitate si le-am citit. Am constatat ca exista raspunsuri la toate problemele care umplu paginile.

Stiu ca este usor sa pui o intrebare, sa ti se raspunde si sa nu mai citesti nimic altceva.

Domnilor ! Acest site este O ENCICLOPEDIE, nu treceti asa usor peste raspunsurile unor oameni.

Cu deosebita stima Mosu Tuti.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Badman

3

• Mosu Tuti

2

• gogoo

2

• Blind

1

Top autori în acest subiect

Nea Vasile ma bucur ca ai raspuns asa de repede, cum se face ca pe nimeni nu intereseaza ce scrie in postarile vechi, dar toata lumea vrea sa stie cat castigi. Eu ii inteleg pe tinerii liceeni ca "inpusca francul" (nu stiu daca ei cunosc expresia) dar despre informatiile stocate pe site nu vorbeste nimeni. Ha. Ha. Mosu Tuti.

Link spre comentariu

Pai normal k hostu, domeniu, si seriviciile la forum sunt platite din publicitate !Domn' vasile nu prea are castig, deabia mai ramane si de cateva beri acolo, ca nu era nimeni nebun sa dea bani din buzunar sa cumpere domeniu si sa asigure functionalitatea forumului asa de fantezie !Apropo de topicu lu Moshu Titi, un search rezolva de multe ori mult mai repede si mai bine problema decat dacan intrebi !Bafta si noroc !

Link spre comentariu

cum se face ca pe nimeni nu intereseaza ce scrie in postarile vechi

pai ce e de mirare ?pentru foarte multi a obtine ceva fara efort este un scop in viata eu am incercat o perioada sa invat lumea sa caute inainte sa intrebedar nu am reusitca ori am fost injurat , ori a aparut altul , sa il numim Zorro , care le-a dat totul mura in gura alimentand prostia in pofida gandiriicine pierde de aici ?pana la urma tot cei care intreaba pentru ca si Zorro asta vine dar si pleaca , dar ei raman cu chestia aia a lor , numita minte si vorba aia , cata ai ... atata poti :smt016
Link spre comentariu
  • Administratori

ca nu era nimeni nebun sa dea bani din buzunar sa cumpere domeniu si sa asigure functionalitatea forumului asa de fantezie !

Bada, 4 ani asa a fost :smt017
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări