Mosu Tuti Postat Iunie 29, 2008 Partajează Postat Iunie 29, 2008 Batranii care nu mai pot face altceva dau sfaturi. HA ! Domnilor viitori electronisti va rog insistent ; CITITI POSTARILE ANTERIOARE, incepeti de la ultima pagina, veti gasi foarte multe postari care va vor rezolva problemele. Eu am stat o zi , din curiozitate si le-am citit. Am constatat ca exista raspunsuri la toate problemele care umplu paginile. Stiu ca este usor sa pui o intrebare, sa ti se raspunde si sa nu mai citesti nimic altceva. Domnilor ! Acest site este O ENCICLOPEDIE, nu treceti asa usor peste raspunsurile unor oameni. Cu deosebita stima Mosu Tuti. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iunie 29, 2008 Administratori Partajează Postat Iunie 29, 2008 Bine zici, daca ar mai vizita macar zilnic si sponsorii ar fi exceptipnal :smt017 Link spre comentariu
gogoo Postat Iunie 29, 2008 Partajează Postat Iunie 29, 2008 Nea vasile primesti bani daca vizitam sponsorii aia ? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iunie 29, 2008 Administratori Partajează Postat Iunie 29, 2008 Normal, vro 1 cent de caciula :smt005 Link spre comentariu
Blind Postat Iunie 29, 2008 Partajează Postat Iunie 29, 2008 Ideea e sa nu exageram...nu mai mult de un click pe zi de fiecare ca bate la ochi... Link spre comentariu
Mosu Tuti Postat Iunie 29, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2008 Nea Vasile ma bucur ca ai raspuns asa de repede, cum se face ca pe nimeni nu intereseaza ce scrie in postarile vechi, dar toata lumea vrea sa stie cat castigi. Eu ii inteleg pe tinerii liceeni ca "inpusca francul" (nu stiu daca ei cunosc expresia) dar despre informatiile stocate pe site nu vorbeste nimeni. Ha. Ha. Mosu Tuti. Link spre comentariu
gogoo Postat Iunie 29, 2008 Partajează Postat Iunie 29, 2008 Pe mine ma interesa daca ia bani din clickurile noastre ca sa il ajut...ca prin clickurile noastre mai multe..poate poate plateste hostul.Ca si asa e forum moka. Link spre comentariu
ddeliciu Postat Iunie 29, 2008 Partajează Postat Iunie 29, 2008 Pai normal k hostu, domeniu, si seriviciile la forum sunt platite din publicitate !Domn' vasile nu prea are castig, deabia mai ramane si de cateva beri acolo, ca nu era nimeni nebun sa dea bani din buzunar sa cumpere domeniu si sa asigure functionalitatea forumului asa de fantezie !Apropo de topicu lu Moshu Titi, un search rezolva de multe ori mult mai repede si mai bine problema decat dacan intrebi !Bafta si noroc ! Link spre comentariu
Tavi Postat Iunie 29, 2008 Partajează Postat Iunie 29, 2008 cum se face ca pe nimeni nu intereseaza ce scrie in postarile vechipai ce e de mirare ?pentru foarte multi a obtine ceva fara efort este un scop in viata eu am incercat o perioada sa invat lumea sa caute inainte sa intrebedar nu am reusitca ori am fost injurat , ori a aparut altul , sa il numim Zorro , care le-a dat totul mura in gura alimentand prostia in pofida gandiriicine pierde de aici ?pana la urma tot cei care intreaba pentru ca si Zorro asta vine dar si pleaca , dar ei raman cu chestia aia a lor , numita minte si vorba aia , cata ai ... atata poti :smt016 Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iunie 29, 2008 Administratori Partajează Postat Iunie 29, 2008 ca nu era nimeni nebun sa dea bani din buzunar sa cumpere domeniu si sa asigure functionalitatea forumului asa de fantezie !Bada, 4 ani asa a fost :smt017 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum