Vizitator dr00py2nd Postat Iunie 28, 2008 Partajează Postat Iunie 28, 2008 Buna , as avea nevoie de un difuzor pentru chitara electrica , nu imi dati vreo idee ? dar sa fie si accesibil de pe net , din romania , merci mult :rock: Link spre comentariu
Dr4g0n Postat Iunie 28, 2008 Partajează Postat Iunie 28, 2008 viewtopic.php?f=2&t=30822vezi ca il vinde e perfect pt chitara :rock: Link spre comentariu
Vizitator dr00py2nd Postat Iunie 29, 2008 Partajează Postat Iunie 29, 2008 merci mult pentru info :P , tot am cautat eu pe net paudio , magazine care sa vanda la noi in tara dar nu am gasit , defapt am gasit dar nu aveau seria G Link spre comentariu
Dr4g0n Postat Iunie 29, 2008 Partajează Postat Iunie 29, 2008 merci mult pentru info :P , tot am cautat eu pe net paudio , magazine care sa vanda la noi in tara dar nu am gasit , defapt am gasit dar nu aveau seria Gdaca ar fii cerere mare s-ar aduce iar si gama asta de difuri Link spre comentariu
Vizitator dr00py2nd Postat Iunie 29, 2008 Partajează Postat Iunie 29, 2008 merci mult pentru info :P , tot am cautat eu pe net paudio , magazine care sa vanda la noi in tara dar nu am gasit , defapt am gasit dar nu aveau seria Gdaca ar fii cerere mare s-ar aduce iar si gama asta de difuriinca nu mi-a raspuns tipul ala din Iasi , nu stiu ce face , daca dai de el zii ca are client pentru dif , numa sa nu zica ceva pretz bomba :smt035 Link spre comentariu
Parakiosu2 Postat Septembrie 3, 2008 Partajează Postat Septembrie 3, 2008 merci mult pentru info :P , tot am cautat eu pe net paudio , magazine care sa vanda la noi in tara dar nu am gasit , defapt am gasit dar nu aveau seria G daca ar fii cerere mare s-ar aduce iar si gama asta de difuri inca nu mi-a raspuns tipul ala din Iasi , nu stiu ce face , daca dai de el zii ca are client pentru dif , numa sa nu zica ceva pretz bomba :smt035 Din cate stiu eu nu este pe stoc pentru moment si nici nu stiu daca o sa mai fie :weedman: se vand rar de foarte putini rocari in romania se cauta mai mult difuri pe care merg manele Live maca-ti-as :weedman: Link spre comentariu
Vizitator dr00py2nd Postat Septembrie 3, 2008 Partajează Postat Septembrie 3, 2008 l-am luat pe ala din iasi ! si imi place foarte mult , si tranzactia a fost super ok , n-ai crede cu posta romana ... ma bucur ca nu am luat teapa , puteam primi un lighean , unii spun ca nu e cel mai bun acest p-audio , pt mine e super tare , poate pentru ca n-am auzit inca un celestion pentru guitar , etc , sau eminence Link spre comentariu
Parakiosu2 Postat Septembrie 3, 2008 Partajează Postat Septembrie 3, 2008 l-am luat pe ala din iasi ! si imi place foarte mult , si tranzactia a fost super ok , n-ai crede cu posta romana ... ma bucur ca nu am luat teapa , puteam primi un lighean , unii spun ca nu e cel mai bun acest p-audio , pt mine e super tare , poate pentru ca n-am auzit inca un celestion pentru guitar , etc , sau eminencevezi-ti de treba ca cu eminance te faci de rasai luat bine ce ai luat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum