Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

difuzor banda larga

Vizitator dr00py2nd

Postări Recomandate

Vizitator dr00py2nd

Buna , as avea nevoie de un difuzor pentru chitara electrica , nu imi dati vreo idee ? dar sa fie si accesibil de pe net , din romania , merci mult :rock:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Parakiosu2

2

• Dr4g0n

2

Top autori în acest subiect

Vizitator dr00py2nd

merci mult pentru info :P , tot am cautat eu pe net paudio , magazine care sa vanda la noi in tara dar nu am gasit , defapt am gasit dar nu aveau seria G

Link spre comentariu

merci mult pentru info :P , tot am cautat eu pe net paudio , magazine care sa vanda la noi in tara dar nu am gasit , defapt am gasit dar nu aveau seria G

daca ar fii cerere mare s-ar aduce iar si gama asta de difuri
Link spre comentariu
Vizitator dr00py2nd

inca nu mi-a raspuns tipul ala din Iasi , nu stiu ce face , daca dai de el zii ca are client pentru dif , numa sa nu zica ceva pretz bomba :smt035
Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

inca nu mi-a raspuns tipul ala din Iasi , nu stiu ce face , daca dai de el zii ca are client pentru dif , numa sa nu zica ceva pretz bomba :smt035

Din cate stiu eu nu este pe stoc pentru moment si nici nu stiu daca o sa mai fie :weedman:

se vand rar

de foarte putini rocari in romania

se cauta mai mult difuri pe care merg manele

Live maca-ti-as :weedman:

Link spre comentariu
Vizitator dr00py2nd

l-am luat pe ala din iasi ! si imi place foarte mult , si tranzactia a fost super ok , n-ai crede cu posta romana ... ma bucur ca nu am luat teapa , puteam primi un lighean :) , unii spun ca nu e cel mai bun acest p-audio , pt mine e super tare , poate pentru ca n-am auzit inca un celestion pentru guitar , etc , sau eminence

Link spre comentariu

l-am luat pe ala din iasi ! si imi place foarte mult , si tranzactia a fost super ok , n-ai crede cu posta romana ... ma bucur ca nu am luat teapa , puteam primi un lighean :) , unii spun ca nu e cel mai bun acest p-audio , pt mine e super tare , poate pentru ca n-am auzit inca un celestion pentru guitar , etc , sau eminence

vezi-ti de treba ca cu eminance te faci de rasai luat bine ce ai luat
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări