Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine are idee despre asa ceva? (rs232 8 canale)

cezarelu_ave

Postări Recomandate

• Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bobtech

5

• cezarelu_ave

4

• script22

4

• Laci

3

Top autori în acest subiect

Vrei sa cumperi sau sa construiesti una ?

si si... ideea e ca-mi trebuie destul de repede o jucarie. daca ai schema, sau te pricepi sa faci, vorbim :yawinkle:
Link spre comentariu

Pentru aplicatia asta nui mare lucru schema, important este softul de interfata, si softul pentru microcontroller, ca altfel nu poti sa faci.Vrei numai 8 iesiri pe rellee, sau si intrari cum este in link? Cat e de urgent?Te rog sa expliciti ce ai nevoie cat mai exact, si in care ar fii termenul, poate gasesti deja de cumparat in tara...

Link spre comentariu

am eu facut ceva similar, cu 4 intari, 4 iesiri, intrare pt senzori de temperatura, senzor pt telecomanda infrarosu, comunicare RS232 si RS485.se pot conecta in retea pana la 254 bucati pe lungime de peste 1Km (cablu cu 3 fire), deci pana la peste 1000 I/Oam si soft pt PC pt configurare/monitorizare, dar pot sa fac si soft specific aplicatiei tale.

Link spre comentariu

am eu facut ceva similar, cu 4 intari, 4 iesiri, intrare pt senzori de temperatura, senzor pt telecomanda infrarosu, comunicare RS232 si RS485.se pot conecta in retea pana la 254 bucati pe lungime de peste 1Km (cablu cu 3 fire), deci pana la peste 1000 I/Oam si soft pt PC pt configurare/monitorizare, dar pot sa fac si soft specific aplicatiei tale.

ma intereseaza sa leg 8 relee la acel "device" si sa controlez cu pc-ul fiecare releu in parte. daca ai vreo idee astept o solutie! :yawinkle: :smt039
Link spre comentariu

Toata lumea a facut, da' eu ma si laud.

[email protected]

16 canale maxim, soft mocca, inclusiv cel de pe calculator, daca stii ce vrei sa faca, da modulul costa, mde. Sau schemele gratis daca n-ai treaba acasa.

N AM TREABA ACASA...referitor la schema :smt003 :yawinkle: :partyman:

Link spre comentariu
Vizitator Paul Nadejde

Toata lumea a facut, da' eu ma si laud.

[email protected]

16 canale maxim, soft mocca, inclusiv cel de pe calculator, daca stii ce vrei sa faca, da modulul costa, mde. Sau schemele gratis daca n-ai treaba acasa.

N AM TREABA ACASA...referitor la schema :smt003 :yawinkle: :partyman:

Ok, daca ai mai lucrat in SMD, da-mi mail si ti le trimit. Ce am si poti face fara SMD are doar 485 si nu am scris softul pentru 485 pe modulul respectiv. Oricum, trebuie sa te descurci cu microcontrolerele de la atmel si cu WinAVR in C. Daca e ok, mail si le ai. Daca nu ai mai lucrat cu ele va fi mai dificil. Si inclin sa cred ca nu, ca altfel nu ai cere scheme. Vezi si tu.

Principial cred ca mai bun ar fi pentru tine modulul lui sofian, plus doua convertoare usb/serial, daca vrei sa te joci cu ele. Sau un modul de la Wellemann, de la Connex, au ceva cu PIC care se controleaza pe USB. Pentru treburi industriale cred ca nu vrei sa le folosesti daca ai timp acasa :)

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări