Vizitator vasea Postat Iunie 27, 2008 Partajează Postat Iunie 27, 2008 Mi-am instalat McAfee, optiunea standard.Cand am incercat sa-mi transfer niste fisiere de pe stick pe HDD, antivirusul mi le-a sters. Mai am vreo sansa sa le recuperez ? Multumiri anticipate pt raspunsurile voastre. Link spre comentariu
djdansmart Postat Iunie 27, 2008 Partajează Postat Iunie 27, 2008 Pai ar trebui sa le poti recupera cu un program de recuperat date(daca nu s-a scris altceva in zona aceea la HDD)! cauta ceva de la O&O Unerase..ai si posibilitatea sa scrii denumirea fisierului! Link spre comentariu
quincy Postat Iunie 27, 2008 Partajează Postat Iunie 27, 2008 Mi-am instalat McAfee, optiunea standard.Cand am incercat sa-mi transfer niste fisiere de pe stick pe HDD, antivirusul mi le-a sters. Mai am vreo sansa sa le recuperez ? Multumiri anticipate pt raspunsurile voastre.Incearca cu testdisk de aici http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk Link spre comentariu
hugo Postat Iunie 27, 2008 Partajează Postat Iunie 27, 2008 Iar pentru viitor... carantina pentru fisierele suspecte/infectate. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum