Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

AUDIO DISTRIBUTION AMPLIFIER

Adrian_BBS

Postări Recomandate

salutare.....de la un timp de vreme ma confrunt cu o problema.......la PC am o singura iesire(stereo) in care am amplificatorul.....si din cand in cand scot amplificatorul ca sa bag castile si invers si dupa o vreme devine enervant......m-am gandit la o solutie dar nu stiu daca merge....ma gandeam la ceva de genul splintterelor ca cele de la cablul TV.......mai pe scurt as vrea ceva de genu ca o cutiutza cu <>....am inteles ca asa ceva se face cu ajutorul operationalelor dar nu stiu sigur....voi ce parere aveti? ...va multumesc pentru rabdare

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Adrian_BBS

7

• zal

3

• Dr.L

2

• Tavi

1

Top autori în acest subiect

fa-ti un mplificator de casti,abea apoi poti sa legi iesirea placii de sunte printr-un splitter la intrarea amplificatoarelorsplittrul consta in fire si mufe

Link spre comentariu

nu m-am gandit sa fac un amplif pentru casti dar nici o idee rea nu este.......in legatura cu splintterul ..... stiam ca sunt cateva fire legate acolo, dar am inteles ca se mai pierde din semnal..... si cineva mi-a zis ca ar merge cu niste operationale dar nu stiu cum!

Link spre comentariu

nu se pierde,ca placa de sunet are iesire si pt impedanta mica(de ex castile)n-ai nevoie sa te complici,insa daca vrei(n-ai ce face) cauta p-aici sccheme simple de preamplificatoare,cu cate un operationalfaci 2 d-astea,unul pt amplificatoul de casti iar unul pt celalalt(dar pt cazul tau,sunt complet inutile)

Link spre comentariu

Nu inteleg de ce nu pui castile pe iesirea amplificatorului, asa nu mai umbli la mufele cu semnal si nici nu trebuie sa mai faci montaje care mai baga zgomot in plus.

Link spre comentariu

iesirea pentru casti de la amplificator nu mai merge....si nici nu vreau sa o mai repar pentru ca zilele astea scap de ampliful asta(este un pioneer stereo receiver SX-202L)

Link spre comentariu

ca sa fiu sincer....nu mai merge nici un canal iar celalalt se aude prost cand dau volumul pe la jumatate.....asa ca nu cred ca se mai merita....sau ai tu alta parere?

Link spre comentariu

ca sa fiu sincer....nu mai merge nici un canal iar celalalt se aude prost cand dau volumul pe la jumatate.....asa ca nu cred ca se mai merita....sau ai tu alta parere?

Nu ai 2 canale? Parerea mea e ca daca nu ai bani de un amplif nou/modern, nu strica sa muncesti putin, mai ales daca-l folosesti numai la calculator, nu in sufragerie unde-l vede lumea si unde trebuie sa si arate frumos pe linga putere. Asa poti sa spui ca esti electronist.
Link spre comentariu

mersi pentru sfat zal....dar de ceva vreme m-am apucat de un amplif cu 2 AV400 dar cu cate 2 perechi de finali si cu alimentare la +-53Vcc....si dupa ce-l termin pe asta pioneerul de mai sus o sa incerc sa-l repar si o sa-l vand.later edit.....acuma vazui ce am scris mai sus ...era cam tarziu.....ce vruiam sa zic este ca nu-mi mai merge un canal iar celalalt face probleme

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări