cipry Postat Iunie 26, 2008 Partajează Postat Iunie 26, 2008 sal.de scurt timp am luat un receiver denon avr1306 si bineinteles boxele aferente.l-am legat la placa de sunet din pc printr-un cablu coaxial (la iesirea digitala) ,placa de sunet este creative audigy.muzica merge bine,in format mp3 sau altceva,dar nu pot sa ascult sunetul in format dts.daca selectez din receiver PCM se aude un zgomot(fasait) si asta la mai multe albume(aduse de pe anumite siteuri,ca si imagine).ma poate ajuta cineva cu ceva informatii,probabil ca ceva nu fac eu bine,dar nu imi dau seama ce..un pic de ajutor va rog Link spre comentariu
wangine Postat Iunie 26, 2008 Partajează Postat Iunie 26, 2008 In primul rand ar trebui sa bagi un DVD cu sunet DTS si DD intr-un DVD player stand alone si sa te conectezi cu optic s-au coaxial la statie Ampliful il setezi pe auto din imput mode si gaseste singur ce are nevoie in rest ... restul sunt de la placa de sunet Sfatul meu este sa asculti dupa un DVD player conectat cum ti-am spus mai sus s-au dupa un track, asta ca,,, sa nu-ti bati joc de amplif pentru ca majoritatea modelelor pe care le-am avut inclusiv 1306 se aud impecabil si incomparabil cu receiverele de pe piata De pe calculator oricat de buna ar fi placa ,,,,,,, no coment I LOVE DENON :rock: :supz: Numai bine :partyman: A,, si pentru muzica foloseste pe 2 ch stereo s-au pe Matrix si vei avea pe centru o voce incomparabila :smt003 Link spre comentariu
danb1974 Postat Iunie 27, 2008 Partajează Postat Iunie 27, 2008 Ideea e ca bitii sa ajunga nealterati (de volum sau de resampling sau de efecte speciale) in receiverPrima chestie de incercat e la pc sa dai toate volumele la 100% (pcm, master, posibil si front), sa nu ai nici un fel de corectii (inalte, joase, efecte). In pasul 2 te poti juca cu chestii de gen asio4all + un player care stie asio (foobar2000 sau este plugin de winamp).ps: sa faci testele cu volumul de la receiver dat incet Link spre comentariu
cipry Postat Iunie 28, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2008 am rezolvat problema.am probat cu un dvd player si un dvd pt probe ce continea material dolby si dts si ..suna superb,atat pe cablu coaxial cat si pe optic.la calculator merge doar pe coaxial(optic nu are placa) dar nu suna chiar la fel de bine,sau asa mi se pare mie.cu ce am incercat pana acuma (2 albume in format dts) care se auzea doar un zgomot(fasait) ,albume pe care le-am adus de pe torrente,cred ca erau eronate,le-am pus imaginea pe cd si le-am incercat si in dvd player si merg la fel,adica doar zgomot.m-am lamurit si cu asta,in sfarsit ma pot bucura de un sunet de calitate la filme.denonul chiar suna foarte bine si nici nu a fost chiar asa de scump.ms mult de sfaturi si promptitudine...toate cele bune. Link spre comentariu
wangine Postat Iunie 28, 2008 Partajează Postat Iunie 28, 2008 am rezolvat problema.am probat cu un dvd player si un dvd pt probe ce continea material dolby si dts si ..suna superb,atat pe cablu coaxial cat si pe optic.la calculator merge doar pe coaxial(optic nu are placa) dar nu suna chiar la fel de bine,sau asa mi se pare mie.cu ce am incercat pana acuma (2 albume in format dts) care se auzea doar un zgomot(fasait) ,albume pe care le-am adus de pe torrente,cred ca erau eronate,le-am pus imaginea pe cd si le-am incercat si in dvd player si merg la fel,adica doar zgomot.m-am lamurit si cu asta,in sfarsit ma pot bucura de un sunet de calitate la filme.denonul chiar suna foarte bine si nici nu a fost chiar asa de scump.ms mult de sfaturi si promptitudine...toate cele bune.Off topic putin :smt003 Descarca Jean Michele Jarre / Equinoxe in format DVD cu sunet D.D. si DTS si vei asculta ceva ce nu multi poat auzi, decat pe un DenonToate cele bune :partyman: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum