dioda100 Postat Iunie 26, 2008 Partajează Postat Iunie 26, 2008 am intalat de curand un aer conditionat aucma mai vechi dar care functioneaza bine dar nu cunosc semnificatiile butoanelor de pe telecomanda fiind toate in chineza si nu stiu cum sal folosesc , pe panoul spliterului am un sir de leduri ,unele pulseaza altele stau aprinse sau stinse . pe eticheta de pe unitatea interna scrie codul kfr-33 g/e si banui ca pentru unitatea externa codul e kfr-33 w/e as dori un manual de utilizare chiar si unul de service daca se poate........multumesc .......revin eventual cu poze daca nu se poate identifica dupa coduri Link spre comentariu
Vizitator Kyro Postat Iunie 30, 2008 Partajează Postat Iunie 30, 2008 Am atasat manualul de service pt KFR-33Codul telecomenzii este KFR-27GW/H.010.00WX , dar cred ca sunt slabe sanse sa o gasesti pe undeva.O varianta ar fi sa cumperi o telecomanda universala.Bafta Link spre comentariu
dioda100 Postat Iulie 8, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2008 multumesc .....merge orice telecomanda universala , cu display sau fara sau nu conteaza Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum