gogoo Postat Iunie 26, 2008 Partajează Postat Iunie 26, 2008 Am dezembrat un subwoofer care avea integrat,radio si in el am gasit un montaj cu un cod pe el,l-am cautat pe net sa vad mai multe informatii si n-am reusit nimic deoarece informatiile erau in chineza.In fine.Are 2 conectori. Unul cu 5 pini si altul 7 pini.Cel cu 5 pini are denumiti pinii astfel:o - Lo - Go - Ro - Go - 12VPresupun ca primii 3 pini sunt pt audio si ultimii 2 alimentarea.La mufa de 7 pini sunt asa.o - TUo - STo - MUTEo - DOo - CLo - DIo - CE.Intrbarea e ce inseamna aceste prescurtari ?Montajul are 2 circuite integrate pe el .1 - LC721312 - LA1823Codul de pe montaj este : YST933-B3Eu am scris doar YST933 ca sa gasesc ceva.Ceva idei ? Link spre comentariu
Vizitator tipicar Postat Iunie 28, 2008 Partajează Postat Iunie 28, 2008 La mufa de 7 pini sunt asa.o - TUo - STo - MUTEo - DOo - CLo - DIo - CE.Intrbarea e ce inseamna aceste prescurtari ?Cred c? un datasheet pentru LA1823 o s? te l?mureasc?:http://www.alldatasheet.com/datasheet-p ... A1823.htmlLA1823 e tunerul AM/FM propriu-zis, iar LC72131 e sinteza de frecven?? pentru elhttp://www.datasheetcatalog.org/datashe ... 72131M.pdf Link spre comentariu
gogoo Postat Iulie 8, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2008 M-am uitat pe datasheeturi si tot nu reusesc cum trebuie sa leg sau ce ai trebuie sa leg la asta ca sa mearga.Monjtaul asta a mai avu legat la el un montaj care afisa frecventa,era cu un atmel. Link spre comentariu
Dr.L Postat Iulie 8, 2008 Partajează Postat Iulie 8, 2008 probabil montajul cu atmel ii spunea tunerului pe ce frecventa sa acordeze Link spre comentariu
gogoo Postat Iulie 9, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 9, 2008 In concluzie ori il arunc ori fac alt montaj ca ala ...montajul ala avea si butoane pt scan si volum. Link spre comentariu
Dr.L Postat Iulie 9, 2008 Partajează Postat Iulie 9, 2008 la unele tunere auto(tot asa comandate de un ic) mergea sa le arati o tensiune(cu un potentiometru) si sa acordezi pe posturi cu potentiometrul ala Link spre comentariu
dj_steel Postat Februarie 27, 2009 Partajează Postat Februarie 27, 2009 Cam tarziu postez dar am si eu tot acelasi modul si chiar sunt curios daca as putea sa il comnad cu pc-ul sau cu vreun microcontroler... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum