gogoo Postat Iunie 26, 2008 Partajează Postat Iunie 26, 2008 Am luat de la cienva niste suburi,si la unul din ele difuzorul nu este semnat.Stiu ca este chinezarie dar de un sub diy mai de amatori merge dar vreau sa stiu cat scoate,ohmi si ce mai e ca sa nu il pocnesc.Aveti idee cum pot afla?tot ce scrie pe el este "840" si este luat de la un sub e-boda. Link spre comentariu
EmyRulz Postat Iunie 26, 2008 Partajează Postat Iunie 26, 2008 Pai ca sa ii aflii impedanta masoara-i rezistenta in curent continuu cu un ohm-metru si dup-aia o inmultesti cu 1.4-1.6 ca sa aflii impedanta sa aproximativ. Cu puterea e un pic mai complicat, poti sa iti dai seama uitandu-te la el(si tinand cont de faptul ca e chinezesc :smt003 ). Link spre comentariu
gogoo Postat Iunie 26, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2008 Pai mai am unul si e tot chinezesc si scrie pe el 40 w.25 tot scate zic eu .Asa si asta. Link spre comentariu
EmyRulz Postat Iunie 26, 2008 Partajează Postat Iunie 26, 2008 Pai tot o apa si-un pamant. Ai grija sa nu il forjezi prea tare, mai ales sa nu dai cu distorsiuni in el pentru ca astea omoara mai rau decat o putere mai mare dar curata. Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Iulie 26, 2008 Partajează Postat Iulie 26, 2008 Pai mai am unul si e tot chinezesc si scrie pe el 40 w.25 tot scate zic eu .Asa si asta. Nu vreau sa par pe desteptul dar te-ai exprimat gresit, difuzoarele nu scot w ci consuma w si "scot" (produc) sunet masurat in decibeli. Daca difuzoarele alea sunt dintr-un sistem x.1 cel mai probabil sunt pe 4 ohm dar nu bag mana in foc. :yawinkle: Ciao! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum