paul14 Postat Iunie 25, 2008 Partajează Postat Iunie 25, 2008 Vreau sa cumpar sau sa fac doua boxe pt un amplificator de maxima 2*25W si am gasit doua boxe model mai vechi.Pun doua poze cu ele si va rog sa-mi spuneti daca se merita sa dau 100 roni pe pereche. Boxele sunt de vre-o 10-15 W model Diva. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iunie 25, 2008 Administratori Partajează Postat Iunie 25, 2008 Eu zic ca nu merita dar la 100RON nici nu prea ai ce boxe sa-ti faci Link spre comentariu
EmyRulz Postat Iunie 25, 2008 Partajează Postat Iunie 25, 2008 Mie mi se par scumpe la felul cum arata. Eu nu as da mai mult de 30 ron pe ele. Dar cum a zis si Vasile cu 100 ron nu prea ai ce face. La vreo 200-250 ron gasesti la SH MM220 care se aud bine si nu ai nicio sansa sa faci unele cu acesti bani sa se auda comparativ(nici cutiile nu cred ca le faci sa arate ca alea). Daca vrei sa te apuci sa iti faci boxe, trebuie sa mai strangi niste bani daca vrei sa obtii un rezultat. Ai putea sa incerci cu HI-VI de la Vasile modelele mai ieftine(de genu 10E pe tweeter si 30 E pt bas). Link spre comentariu
paul14 Postat Iunie 25, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2008 eu mai am niste cutii(oale) mai mari pe 3 cai, dar ma gandesc ca nici pe alea nu le pot echipa cu 2 difuri de bass cu 100 ron Link spre comentariu
EmyRulz Postat Iunie 25, 2008 Partajează Postat Iunie 25, 2008 eu mai am niste cutii(oale) mai mari pe 3 cai, dar ma gandesc ca nici pe alea nu le pot echipa cu 2 difuri de bass cu 100 ronAsa e, si chiar daca ai putea tot nu s-ar merita pentu ca boxele se fac dupa difuzoare nu invers. Daca arunci difuri in niste cutii nu se va auzi bine garantat(vei obtine zogomot nu sunet). Eu te sfatuiesc sa mai strangi niste bani si sa te mai gandesti, nu are rost sa arunci 100 ron in vant. Link spre comentariu
paul14 Postat Iunie 25, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2008 Mie mi se par scumpe la felul cum arata. Eu nu as da mai mult de 30 ron pe ele. Dar cum a zis si Vasile cu 100 ron nu prea ai ce face. La vreo 200-250 ron gasesti la SH MM220 care se aud bine si nu ai nicio sansa sa faci unele cu acesti bani sa se auda comparativ(nici cutiile nu cred ca le faci sa arate ca alea). Daca vrei sa te apuci sa iti faci boxe, trebuie sa mai strangi niste bani daca vrei sa obtii un rezultat. Ai putea sa incerci cu HI-VI de la Vasile modelele mai ieftine(de genu 10E pe tweeter si 30 E pt bas).am cautat pe site modelele acelea si nu le-am gasitai putea sa-mi dai direct link-urile sau nu mai sunt pe stoc? Link spre comentariu
EmyRulz Postat Iunie 25, 2008 Partajează Postat Iunie 25, 2008 Te referi la difuzoarele HI-Vi? uite aici linkul: http://www.hi-end.ro/difuzoare-de-casa- ... 7_175.html Link spre comentariu
paul14 Postat Iunie 25, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2008 eu ziceam de difuzoarele hi-vi ca pe alea nu le-am gasitin legatura cu magnat 220 mi se par destul de bunicele si le-am gasit la 175 lei noi, nu cu 90 euro cum le vindea respectivu Link spre comentariu
EmyRulz Postat Iunie 25, 2008 Partajează Postat Iunie 25, 2008 Da, uite ti-am dat linkul mai sus. MM220 costa 175 lei BUCATA! E adevarat ca tipul le vindea destul de scump, dar cu negocieri si tinand cont de faptul ca la magazine nu prea se gasesc pe stoc se poate face o afacere buna. Si pretul de noi este excelent. Cu difuzoarele de la Vasile se pot face boxe calumea dar treuie mai multi bani si mai trebuie si pricepere. Link spre comentariu
paul14 Postat Iunie 25, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2008 dintre difuzoarele lui Vasile nu prea as stii ce sa aleg.acuma daca 175 este bucata se schimba afacerea; strang bani si ori iau 2 bucati MM 110 noi ca am vazut ca duc destul ori pe ale tipului de pe hifi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum