Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Program pt water-marks

adircf

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adircf

3

• Blind

2

• MifTy

1

Top autori în acest subiect

Blind, ideea e sa selectez toate pozele, cateodata si 600 de poze si sa le pun acelasi watermark :yawinkle: Nu-mi trebuie sa le compresez sau sa le redimensionez. Pentru redimesionarea pozelor folosesc un program VSO image resizer care se descurca de minune si daca nu ma insel tot de la rubrica asta l-am aflat :smt003

Acuma am realizat cat de mult am avut de pierdut sau cat de prost am fost...

Cu photoshopul nu le am. Rugam pe cineva pana acuma sa mi le faca dar s-a cam plictisit persoana

Link spre comentariu

Am inteles de la inceput asta. Eu pentru redimensionat (in masa si single file) folosesc irfran view, pentru watermark-uri in masa folosesc advanced jpeg kompressor, care pe langa comprimare stie sa faca si watermark-uri in masa. De la batch processing. Am gresit in postul meu anterior, dai compresia pe 0% la ambele, bagi watermarkul unde il vrei in poza apoi dai batch processing....

Ce-ai patit, ti-au furat jegosii pozele de pe site si le folosesc la promovarea afacerilor proprii? :weedman:

Link spre comentariu

Ce-ai patit, ti-au furat jegosii pozele de pe site si le folosesc la promovarea afacerilor proprii? :weedman:

Nu, dar m-am gandit si la asta. Faza e ca vreau sa fac un update la site sa mai pun vreo 30 de poze la galerie si mi-ar fii tarsa sa vad poze de genul....http://i26.tinypic.com/vikwph.jpghttp://i32.tinypic.com/142elad.jpg... la altcineva pe site :weedman: .+ ca la unele banchete/sonorizari imi iau un prieten cu mine si le zic la lume ca fac poze cu toti gratis, fara prelucrare, personalizare sau pretentii si acuma m-am desteptatat ca ce bine era daca la toate pozele puneam niste watermark-uri cu situ meu. Poate mai prindeam ceva sonorizari :smt027 Hai ca o sa incerc cu advanced jpeg compresor mai diseara :smt031
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări