Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Kaspersky sau BitDefender?

aTaelectronics

Postări Recomandate

Hm... auzisem o poveste... o testare de antivirusi.Bitu' a primit 0 la punctaj pentru ca a detectat gresit un fisier ca fiind virus.Dupa o analiza mai aprofundata s-a ajuns la concluzia respectivul fisier chiar contine un virus nou... deci a primit punctaj maxim.Protectia proactiva(nu depinde de libraria de virusi) e cea care l-a facut cunoscut. Iar o poveste... o testare de antivirusi.Hm... BitDefenderul s-a descurcat cel mai bine la detectia de rootkituri.Laud ce am in casa insa... il lauda si altii mai priceputi.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

4

• hugo

3

• EmyRulz

3

• adicontakt

3

Top autori în acest subiect

Hm... auzisem o poveste... o testare de antivirusi.Bitu' a primit 0 la punctaj pentru ca a detectat gresit un fisier ca fiind virus.Dupa o analiza mai aprofundata s-a ajuns la concluzia respectivul fisier chiar contine un virus nou... deci a primit punctaj maxim.Protectia proactiva(nu depinde de libraria de virusi) e cea care l-a facut cunoscut. Iar o poveste... o testare de antivirusi.Hm... BitDefenderul s-a descurcat cel mai bine la detectia de rootkituri.Laud ce am in casa insa... il lauda si altii mai priceputi.

Si cu toate astea, pe laptopul pe care am BitDefender 9 updatat la zi, am virusi. Nu ca nu am patit la fel si cu Kaspersky.
Link spre comentariu

Mai devreme spuneam ca am inceput cu Bitdefender 9 Pro, apoi 10 Plus si acum IS 2008. Bitdefender 9(fara pro) nu stiu cum e. Licenta pe care o ai la Bitdefender 9 iti da dreptul sa-l upgradezi la 10 respectiv editia corespunzatoare 2008 a antivirusului.Iar daca ai antivirusul updatat la zi insa nu ai updatat si sistemul de operare... nu te astepta sa fii virus-free.Conteaza si un firewall sa-l ai pe pc. Varianta 9 parca nu avea firewall incorporat iar de cel din Windows...

Link spre comentariu

Ok merci mult, baieti, pana la urma o sa fie Kaspersky, mai ales ca in loc de 1000Eur+tva costa 850USD +tva,(50 licente/1an) deci aproape la juma de pret+ ceea ce ati zis voi aici Singura nedumerire este, ca in momentul de fata circula vestea, ca firma producatoare (Kaspersky) vrea sa se retraga de pe piata romaneasca. Oare cat ar afecta acest lucru achizitia? O sa am suport tehnic sau canci?

Link spre comentariu

in concluzie fiecare lauda cam ce are pe acasa! insa inca o remarca cu bitdefender mi s-a intimplat de multe ori sa detecteze virusii cind deja ii descarcam in calculator pe cind kaspersky ma avertiza inainte ca e virus! faza e ca ultimul bitdefender folosit de mine a fost 7 dupa care am trecut la kaspersky

laud p drq, eu am nod32!!!insa omu' cerea pareri: dintre bit si kaspersky pe care sa le aleaga!!!si eu zic ca e mai bun kaspersky ca bitu...la urma urmei, eficienta e data de cat de des se actualizeaza baza de date cu virusi, si cat de mic e procentul de detectari false!!!aici, kav il devanseaza clar pe nenea bitdefender!!!de asta l-am recomandat!!
Link spre comentariu

Hm... auzisem o poveste... o testare de antivirusi.Bitu' a primit 0 la punctaj pentru ca a detectat gresit un fisier ca fiind virus.Dupa o analiza mai aprofundata s-a ajuns la concluzia respectivul fisier chiar contine un virus nou... deci a primit punctaj maxim.Protectia proactiva(nu depinde de libraria de virusi) e cea care l-a facut cunoscut...

Intr-adevar, BD are si functia asta prin care unele fisiere suspecte, cu defecte care pot genera aplicatii gresite, sint blocate.
Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

nush care e faza dar mie Bitdefender 2008 imi manca resurse de rupea. numai cand vroiam sa il deschid asteptam ceva pana aparea interfata complet.acum am Kaspersky Internet Security si sunt f multumit.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări