aTaelectronics Postat Iunie 24, 2008 Partajează Postat Iunie 24, 2008 Salut!Am urmatoarea problema:Mi s-a dat ocazia sa aleg la firma unde lucrez tipul de software antivirus, si am de ales intre Bitdefender 8 si Kaspersky 2009, ambele varianta business si cu management centralizat. Ca experienta, care ziceti ca e mai bun dintre cele 2? Link spre comentariu
EmyRulz Postat Iunie 24, 2008 Partajează Postat Iunie 24, 2008 Si mie imi place Kaspersky numai ca mananca o graoza de resurse. Link spre comentariu
zal Postat Iunie 24, 2008 Partajează Postat Iunie 24, 2008 Am folosit Kaspersky pina anul trecut cind a lasat sa treaca niste infectii pe linga el si am trecut la Bitdefender Antivirus Plus V.10 care nu m-a dezamagit pina acum, desi nu e la zi cu virusii din Martie. :smt005 Partea frumoasa e ca fiecare reinstalare de Fereastra il poti folosi ca evaluare 1 luna gratis, asa ca ma acopar destul de bine. Link spre comentariu
EmyRulz Postat Iunie 24, 2008 Partajează Postat Iunie 24, 2008 Zal ai dreptate, dar mai orice antivirus am folosit a lasat sa treaca cate ceva. Oricum Fereastra trebuie reinstalata la cateva luni(chiar o data pe luna) chiar daca nu ia virusi pentru ca are talentul sa inceapa sa mearga din ce in ce mai lent. Link spre comentariu
adicontakt Postat Iunie 24, 2008 Partajează Postat Iunie 24, 2008 oare de ce cred eu ca bitdefender maninca mai mult decit kaspersky! plus ca da o groaza de alarme false Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Iunie 24, 2008 Partajează Postat Iunie 24, 2008 Nu stiu Kaspersky cum e, dar Bitdefender are si firewall, antispam plus alte dracii din astea pe care eu personal nu le folosesc. Si da, mananca destule resurse.. :smt003 Link spre comentariu
adicontakt Postat Iunie 24, 2008 Partajează Postat Iunie 24, 2008 kaspersky internet security are si el firewall , antispam , antispyware, anti phising plus alte dracii de care spui tu! Link spre comentariu
MifTy Postat Iunie 24, 2008 Partajează Postat Iunie 24, 2008 daca ai de ales doar dintre astea doua, alege kaspersky!!! Link spre comentariu
Blind Postat Iunie 24, 2008 Partajează Postat Iunie 24, 2008 kaspersky de departe. Am avut acum multa vreme bit defender, am si la munca (ce-i drept, trec foarte rar pe la birou) si m-a dezamagit. Au fugit virusi destui pe langa el, nu a fost in stare sa deviruseze in destule situatii, nu a reactionat indeajuns de prompt la virusii ce se instalau automat in urma paginilor mai putin "legale" de pe net...kaspersky a avut muuuult mai putine probleme.Kaspersky. Link spre comentariu
ph3e4r Postat Iunie 24, 2008 Partajează Postat Iunie 24, 2008 Se intampla la orice antivirus sa mai treaca pe langa. O data pe luna se pot downloada niste virusi de test pentru a vedea daca mai este activ antivirusul.Kaspersky e f bun. Link spre comentariu
hugo Postat Iunie 25, 2008 Partajează Postat Iunie 25, 2008 Nu stiu daca BitDefender e mai bun decat Kaspersky sau invers. Kaspersky e renumit... personal prefer BitDefender. Am trecut prin Bitdefender 9 Pro, 10 Antivirus Plus si acum Internet Security 2008 fara sa am probleme de securitate. Si la cine am recomandat... nu am auzit inca de probleme. Kaspersky cred ca e mult prea stufos. La resurse... cam egale softurile concurente. Preturile... BitDefender Internet Security 2008 e un pic mai ieftin decat KIS-ul(asta doar in unele magazine) insa la BitDefender mai sunt unele "bonusuri"(anul trecut cumparai o licenta pe 1 an si primeai 2 ani, anul acesta... cumperi o licenta pentru 1 pc si primesti pentru 3).Insa cel mai bine e sa le testezi tu. La fiecare ai 30 zile de testare... deci spor la treaba. Link spre comentariu
adicontakt Postat Iunie 25, 2008 Partajează Postat Iunie 25, 2008 in concluzie fiecare lauda cam ce are pe acasa! insa inca o remarca cu bitdefender mi s-a intimplat de multe ori sa detecteze virusii cind deja ii descarcam in calculator pe cind kaspersky ma avertiza inainte ca e virus! faza e ca ultimul bitdefender folosit de mine a fost 7 dupa care am trecut la kaspersky Link spre comentariu
zal Postat Iunie 25, 2008 Partajează Postat Iunie 25, 2008 Pai orice pagina pe care o deschizi pe net se descarca in Temp Internet Files, acolo o va vedea si antivirusul, oricare ar fi el, si tot acolo o blocheaza, la faza asta toate fac la fel. Cum am zis, ultimul BD10AV+ e destul de bum, depinde si in ce configuratie il instalezi, cum il configurezi, etc. Pe linga el mai trebuie bagate si alte programe ajutatoare, de reparat registri, de curatat win, etc. Plus ca fiecare are altfel configurat si impartit calculatorul, si unele duc bine multe programe in acelasi timp, altele cad in freza cind deschizi netul... Link spre comentariu
MifTy Postat Iunie 25, 2008 Partajează Postat Iunie 25, 2008 in concluzie fiecare lauda cam ce are pe acasa! insa inca o remarca cu bitdefender mi s-a intimplat de multe ori sa detecteze virusii cind deja ii descarcam in calculator pe cind kaspersky ma avertiza inainte ca e virus! faza e ca ultimul bitdefender folosit de mine a fost 7 dupa care am trecut la kasperskylaud p drq, eu am nod32!!!insa omu' cerea pareri: dintre bit si kaspersky pe care sa le aleaga!!!si eu zic ca e mai bun kaspersky ca bitu...la urma urmei, eficienta e data de cat de des se actualizeaza baza de date cu virusi, si cat de mic e procentul de detectari false!!!aici, kav il devanseaza clar pe nenea bitdefender!!!de asta l-am recomandat!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum