Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

SIRIUS 32N IMMO OFF

Vizitator technoart

Postări Recomandate

Vizitator tachonow

Din pacate,sectiunea "Garage" din Digital Kaos a devenit privata si momentan se afla in intretinere.

se poate face immo off si pe solenza supernova logan in principiu pe cam 70 la suta din masinile cu chip eu fac asa ceva daca vreti va ajut sa va vedeti masina mergind pe roti nu inpinsa :aplauze
Pai ajuta-ne daca tot spui ca sti ce faci. Posteaza dumpu bun de flash si spune ce pin trebuie taiat, sau trebuie sa platim pt asta ?
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 60
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alfabit

12

• dancostea2002

7

• bubulica

4

• kti

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Posteaza dumpu bun de flash si spune ce pin trebuie taiat, sau trebuie sa platim pt asta ?

Bineinteles ca trebuie sa platesti, nu vezi ce disperat este ? De ce nu incercati si voi ce este pe dk, sa vedeti singuri daca e bun sau nu ?
Link spre comentariu

Pentru prestarile de servicii (adica chestiile cu bani), exista sectiune separata. Aici se posteaza chestiile moka, pentru a ne ajuta intre noi. Restul le sterg.

Link spre comentariu
Vizitator costy_autovit

Posteaza dumpu bun de flash si spune ce pin trebuie taiat, sau trebuie sa platim pt asta ?

Bineinteles ca trebuie sa platesti, nu vezi ce disperat este ? De ce nu incercati si voi ce este pe dk, sa vedeti singuri daca e bun sau nu ?
PT CULTURA TA GENERALA NU SINT DISPERAT MUNCESTE SI TU SI AI SA FACI CE FAC EU MAI LUCREAZA LA DAMP PUNE O CIFRA O LITERA SI POATE REUSESTI
Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

Da asa este ,se face dar in nici un caz de catre cei ce au spus aici ca stiu .I-am vazut si pe dk si pe autocod pe unii , unul ce a postat mai sus ca detine "secretul" chiar cerea ajutor pe autocod.

Link spre comentariu
  • 8 luni mai târziu...

bun,se poate face cu siguranta.problema este cu rescrierea am29f200bb ,memorie flash.am incercat cu willem si nu a reusit sa o scrie.a citit-o,dar nici macar erase nu a mers.zice ceva de 12v in datasheet,dar nu sunt prea sigur.daca are cineva mai multa experienta cu aceste memorii i-as fi recunoscator.

Link spre comentariu

...problema este cu rescrierea am29f200bb ,memorie flash.am incercat cu willem si nu a reusit sa o scrie.a citit-o,dar nici macar erase nu a mers.zice ceva de 12v in datasheet,dar nu sunt prea sigur.daca are cineva mai multa experienta...

Willem pe paralel este chiar perfect. Acuma depinde si ce Willem ai, ala de la adelaida merge bine si e si ieftin, poate adaptorul PSOP44 iti face probleme. Experienta o capeti lucrind, dar ai grija sa nu arzi flashul ca 29f200 se gaseste cam greu. Vpp intre 11,5 si 12,5 V si controlezi programatorul sa-ti dea tensiunea corecta intre aceste limite, si setarile sa fie cele corecte si incerci mai multe feluri de variante de sw Willem ( 097ja, 09xh1 merg, alta varianta care citeste SPI nu citeste 29f, asa e citeodata, pe incercate...)
Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări