Vizitator tachonow Postat Octombrie 23, 2010 Partajează Postat Octombrie 23, 2010 Din pacate,sectiunea "Garage" din Digital Kaos a devenit privata si momentan se afla in intretinere.se poate face immo off si pe solenza supernova logan in principiu pe cam 70 la suta din masinile cu chip eu fac asa ceva daca vreti va ajut sa va vedeti masina mergind pe roti nu inpinsa Pai ajuta-ne daca tot spui ca sti ce faci. Posteaza dumpu bun de flash si spune ce pin trebuie taiat, sau trebuie sa platim pt asta ? Link spre comentariu
cristi_bv Postat Octombrie 24, 2010 Partajează Postat Octombrie 24, 2010 Se va posta dump-ul doar dupa ce apare pe DK Link spre comentariu
alfabit Postat Octombrie 24, 2010 Partajează Postat Octombrie 24, 2010 Posteaza dumpu bun de flash si spune ce pin trebuie taiat, sau trebuie sa platim pt asta ?Bineinteles ca trebuie sa platesti, nu vezi ce disperat este ? De ce nu incercati si voi ce este pe dk, sa vedeti singuri daca e bun sau nu ? Link spre comentariu
yo9hrb Postat Octombrie 24, 2010 Partajează Postat Octombrie 24, 2010 Pentru prestarile de servicii (adica chestiile cu bani), exista sectiune separata. Aici se posteaza chestiile moka, pentru a ne ajuta intre noi. Restul le sterg. Link spre comentariu
Vizitator costy_autovit Postat Noiembrie 1, 2010 Partajează Postat Noiembrie 1, 2010 NU VA MAI AGITATI CA PE DK NU ESTE NICI UN DAMP PT FLASH DIN SIRIUS 32 CARE SA MEARGA SINT TESTATE DE MINE SI NICI UNUL NU SCOATE IMMO LA SUPERNOVA Link spre comentariu
Vizitator costy_autovit Postat Noiembrie 1, 2010 Partajează Postat Noiembrie 1, 2010 Posteaza dumpu bun de flash si spune ce pin trebuie taiat, sau trebuie sa platim pt asta ?Bineinteles ca trebuie sa platesti, nu vezi ce disperat este ? De ce nu incercati si voi ce este pe dk, sa vedeti singuri daca e bun sau nu ? PT CULTURA TA GENERALA NU SINT DISPERAT MUNCESTE SI TU SI AI SA FACI CE FAC EU MAI LUCREAZA LA DAMP PUNE O CIFRA O LITERA SI POATE REUSESTI Link spre comentariu
Vizitator spiridon Postat Noiembrie 6, 2010 Partajează Postat Noiembrie 6, 2010 Se poate face immo off si la Siemens Sirius 32N (Supernova si alte renault-uri) si la EMS3132 (Solenza 2003+) fara emulator !!! Link spre comentariu
Vizitator vevepatronu Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 intradevar se poate face, nu va mai contraziceti aiurea... Link spre comentariu
MoshuLeo Postat Martie 22, 2011 Partajează Postat Martie 22, 2011 Da asa este ,se face dar in nici un caz de catre cei ce au spus aici ca stiu .I-am vazut si pe dk si pe autocod pe unii , unul ce a postat mai sus ca detine "secretul" chiar cerea ajutor pe autocod. Link spre comentariu
dancostea2002 Postat Decembrie 20, 2011 Partajează Postat Decembrie 20, 2011 bun,se poate face cu siguranta.problema este cu rescrierea am29f200bb ,memorie flash.am incercat cu willem si nu a reusit sa o scrie.a citit-o,dar nici macar erase nu a mers.zice ceva de 12v in datasheet,dar nu sunt prea sigur.daca are cineva mai multa experienta cu aceste memorii i-as fi recunoscator. Link spre comentariu
alfabit Postat Decembrie 20, 2011 Partajează Postat Decembrie 20, 2011 ...problema este cu rescrierea am29f200bb ,memorie flash.am incercat cu willem si nu a reusit sa o scrie.a citit-o,dar nici macar erase nu a mers.zice ceva de 12v in datasheet,dar nu sunt prea sigur.daca are cineva mai multa experienta...Willem pe paralel este chiar perfect. Acuma depinde si ce Willem ai, ala de la adelaida merge bine si e si ieftin, poate adaptorul PSOP44 iti face probleme. Experienta o capeti lucrind, dar ai grija sa nu arzi flashul ca 29f200 se gaseste cam greu. Vpp intre 11,5 si 12,5 V si controlezi programatorul sa-ti dea tensiunea corecta intre aceste limite, si setarile sa fie cele corecte si incerci mai multe feluri de variante de sw Willem ( 097ja, 09xh1 merg, alta varianta care citeste SPI nu citeste 29f, asa e citeodata, pe incercate...) Link spre comentariu
Vizitator costy_autovit Postat Ianuarie 13, 2012 Partajează Postat Ianuarie 13, 2012 mai fratilor va ajut eu pt masina voastra nu pt clienti vii cu flash-ul til scriu ii fac protectie til pui pe masina si gata Link spre comentariu
alfabit Postat Ianuarie 13, 2012 Partajează Postat Ianuarie 13, 2012 ( ...Editat...) Link spre comentariu
bubulica Postat Februarie 2, 2012 Partajează Postat Februarie 2, 2012 Cata mancatorie...) Link spre comentariu
Vizitator spiridon Postat Februarie 11, 2012 Partajează Postat Februarie 11, 2012 Cine e mai aproape de Iasi poate apela la mine ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum