cristiandan Postat Iunie 23, 2008 Partajează Postat Iunie 23, 2008 Salut, Cand scot la imprimanta un fisier mai mare de 2mega in format pdf[de exemplu cablaj imprimat]dureaza mult incarcarea fisierului in memoria imprimantei.Am instalat Acrobat 7.0 enufull care a fost dezinstalat si reinstalat de mai multe ori fara ca def. sa se remedieze.Problema sa fie mem.imprimantei[am instalat 8M de mem care apar ok pe pag de test]? Link spre comentariu
Blind Postat Iunie 24, 2008 Partajează Postat Iunie 24, 2008 Din setarile imprimantei bifezi print directly to printer...insa va trebui sa tii fisierul deschis pana termini de printat, sa nu scoti cablul pana nu termina de printat...Ar trebui sa mearga asa. Link spre comentariu
cristiandan Postat Iunie 24, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2008 am incercat si nu merge.Ar mai putea fi biblioteca de date a Acrobat-ului incompleta?Cum pot verifica asta? Link spre comentariu
MifTy Postat Iunie 24, 2008 Partajează Postat Iunie 24, 2008 incearca sa scoti acrobatul, si sa bagi in loc foxit reader.daca tot nu tine, dezinstaleaza si reinstaleaza driverele imprimantei.acrobat a inceput sa fie nesimtit la consumul de memorie, chit ca e doar un amarat de viewer, nicidecum editor de pdf-uri!!!si te rog sa precizezi daca figura asta apare numai la pdf-uri... daca e asa, sigur acrobat e problema! Link spre comentariu
cristiandan Postat Iunie 24, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2008 la printarea schemelor electronice in pdf nu apare problema.Cu alt gen de fisiere nu am incercat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum