Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandati-mi va rog niste difuzoare de inalte !

Vizitator shadowlzx

Postări Recomandate

Vizitator shadowlzx

Am finalizat recent 2 incinte de 60 de litri, inchise cu sal srp 3040, provest de 80 wati pe medii, mai am nevoie de inalte si nu sunt prea sigur pe ce sa merg. Precizez ca filtrele sunt tot de la sal, pe 3 cai de 200 wati.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• EmyRulz

3

• Badman

2

• Jimmy

2

Top autori în acest subiect

Nu cred ca trebuie sa iei un model anume de la SAL, sunt o apa si un pamant. Hi-vi sunt mai bune si ieftine(are un model la 10 euro). Daca iti iei twetere eu as recomanda in timp daca nu ai bani acum sa iti iei si celelalte difuzoare tot de la HI-VILegat de mediile alea de la provest, fara suparare, dar nu cred ca puteai gasi ceva mai prost, asta zic din incercate(inca le mai am si le donez cui vrea sa le ia, sunt nefolosite).

Link spre comentariu
Vizitator shadowlzx

Va multumesc, o sa merg pe X1. Difuzoarele prowest sunt niste porcarii, am ajuns si eu la concluzia asta, si cu timpul o sa le schimb si pe acelea, mai am o singura problema; Intentionez ca boxele astea 2 sa le folosesc pe post de sateliti, un difuzor pt subwoofer daca imi puteti recomanda, in asa fel incat sa se auda decent si in aer liber tot minisistemul meu :weedman:

Link spre comentariu
Vizitator shadowlzx

un HP-18S in incinta asta http://i4.tinypic.com/1085oc2.jpg ar face treaba, doar ca trebuia un filtru trece sus pe amplif reglat undeva intre 45-50Hz si ceva putere buna bagat in dif :weedman:

Daca ai putea sa imi spui te rog cum as putea realiza asa ceva ti-as ramane recunoscator :smt039 Nu am lucrat pana acum doar cu filtre pasive. M-am documentat relativ mult referitor la specificatiile acestui difuzor si toata lumea il recomanda cu caldura, deci o sa il achizitionez cat de curand. La dispozitie am un amplificator de 500 de wati mono care o sa il folosesc exclusiv doar pe subwoofer. Multumesc inca o data si daca ai avea o schema mai detaliata la incinta ce mi-ai recomandata ar fii perfect . :smt027
Link spre comentariu

E cam o neconcordanta in ceea ce vrei tu sa faci. Difuzoarele care le ai pana acum si HI-VI sunt pentru casa nu sunt profesionale(adica proiectate pentru sonorizari). Din acest motiv wooferul va avea SPL mai mare decat satelitii si va iesi cam o carcaleala completa. Daca vrei sa faci sonorizari, uita de HI-VI si de satelitii tai si fa-ti unii cu difuzoare profesionale(adica tot cu Paudio). Nu le amesteca pentru ca lucrul amestecat stii tu a ce miroase.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări