Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

recomandare difuzoare sub

vio_gl

Postări Recomandate

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vio_gl

8

• bradacalin

4

• adircf

3

• Jimmy

2

Top autori în acest subiect

bass reflex? ceva horn?zi la ce le folosesti, sonorizari mobile? o discoteca? aer liber?si inca ceva... ai deja statia pt ele sau trebuie s-o iei de acu?ps: hp18s merge dar ii trebuie peste 500w ca sa zici ca te bucuri de el cat de cat.

Link spre comentariu

nu am facut poze ca erau in magazin dar pe margine cred erau cusute adica sred ca era o imitatie de cusura care prindea marginea aia de cauciuc de membrana,magnetul insa mi sa parut cam mic ptr diametrul lor

Link spre comentariu

daca sunt bm-urile care cred eu sunt ... hmm auto in cel mai bun caz.spune ce fel de subwoofere cauti, pt ce aplicatie, ca sa putem sa-ti recomandam ce-ti trebuie ;)

Link spre comentariu

CA APLICATIE M-AR INERESA PRO DE CIRCA 300-400W AM MAI SPUS

serios, incearca sa scrii fara caps lock.E greu de citit un text mai lung cu caps si parca dai impresia ca urlii aici. :smt014
Link spre comentariu

imi cer scuze nu mi-am dat seama ,m-ar interesa pentru sonorizari,spatii mai micute,nunti,d-astea,de preferat ceva de 18 inch si cu un bass mai consistent ma gandesc la hp-18 dar nu stiu daca au bassul asa sa-ti scuture putin plaminii mai ales ca-s si fumator

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări