Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

panou leduri

Postări Recomandate

exista posibilitatea construirii unui panou in genul celor care sunt folosite la reclame cu leduri...... folosind leduri de genul asta ??? ...(care au toate cele 3 nuante rgb) http://www.tehnoelectric.ro/component/p ... Itemid,34/

sau http://www.tehnoelectric.ro/component/p ... Itemid,34/

sau doar leduri simple albastre rosii si verzi?

ma intereseaza daca pot gasi o schema pentru comanda acestora pentru a afisa niste imagini in miscare ...\sau imagini preluate de pe un laptop

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• George(sb)

1

• gabyh

1

Top autori în acest subiect

am lucrat o vreme cu un astfel de panou, aparent el este foarte simplu are un fel de placa video, da nu are semnal de iesire svga ci ftp , softul folosit se numeste ledstudio, panoul propriu-zis este compus din mai multe panouri identice fiecare cu ip-ul lui care seconfigureaza odata la inceput dupa care panourile sunt numerotate si se monteaza in totdeauna in aceeasi ordine, in interior panourile ficare e cu sursa lui si cu un fel de placa de retea care receptioneaza semnalul venit de la PC si cu link catre urmatorul panou, in fiecare panou de asemenea sunt niste placi cu multe leduri de culori verde, albastru si rosu, intr-un astfel de panou sunt sa zic 20 de asemenea placi care la randul ei contine 30-40 de integrate identice, acum nu stiu sa spun daca sunt semiconductori normali sau circuite programabule, nu am vazut sa contina si rezistente sau condensatori

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări