Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

windows XP ??

Vizitator RIV2007

Postări Recomandate

Vizitator RIV2007

Este adevarat ca Microsoft doreste sa retraga windows XP de pe piata si service pana la sfarsitul anului ? Ati auzit sau ati citit ceva in acest sens ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 28
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• EmyRulz

5

• Dr4g0n

4

• NumLock

4

• zal

2

Top autori în acest subiect

Si eu am auzit ca vor sa il scoata oficial pe 30 iunie, dar cica nu l-ar eradica, ar oferi suport pentru el pana in 2014. Acum naiba stie, oricum pe mine nu ma doare.

Link spre comentariu
Vizitator sorin6

Dupa stirea mea, va ramane in vanzare MACAR pentru noile laptopuri "mini" de genul celor de la Asus, care nu pot sa "duca" Vista.Nu de alta, dar parca nu le convine sa se obisniasca lumea cu laptopuri "pinguin inside" :smt005

Link spre comentariu

Este adevarat ca Microsoft doreste sa retraga windows XP de pe piata si service pana la sfarsitul anului ? Ati auzit sau ati citit ceva in acest sens ?

Ce inseamna "ca va fi retras, de pe piata" ? :smt017 Se intampla ceva de genu recall? Adica, daca le duci windoza inapoi, iti dau alta, model mai nou? (versiune)Daca le dai windowsul, celor de la uSoft, indarat, iti dau banii inapoi?Sau retrag din magazine, cd-urile cu XP???Sunt curios, doar prin prisma unor cunostinte care au "achizitionat" Windows XP si Vista, cu toate actele si banii cuveniti...
Link spre comentariu

intradevar se retrage de pe piata windows xp1 ultimul service pack este sp3. asta nu inseamna ca nu o sa mai poate fi folosit, oricum nu stiu citi de aici il au cumparat. e o strategie de marketing ca sa mearga vanzarile de vista. ultimele laptopuri nu mai ofera suport (si nici dirvere) pentru xp. in curind o sa se lanseze si windows 7 (o altenativa la vista care din cite am citit trebuia sa iasa inaintea lui vista)faptul ca se retrage de pe piata xp pe mine unu nu ma ingrijoreaza deloc marea majoritate a programelor care ruleaza pe vista merg si pe xp (unele chiar mult mai bine)

Link spre comentariu

Nu inteleg de ce se tot zice ca e o strategie de crestere a vanzarilor Vistei retragerea XP-ului de pe piata.Inainte de XP au mai fost si alte versiuni de Windows si nu cred ca o sa se opreasca la Vista. Nu cred ca e o afacere buna sa dezvolti si sa asiguri suportul pentru XP si Vista in acelasi timp. O fi Microsoft "firma mare" insa nu poti sa aloci resurse la nesfarsit pentru sisteme mai vechi. Risti sa nu te mai ocupi de viitor cum trebuie. Microsoft e o firma comerciala, nu face voluntariat.

Link spre comentariu

Nu inteleg de ce se tot zice ca e o strategie de crestere a vanzarilor Vistei retragerea XP-ului de pe piata.Inainte de XP au mai fost si alte versiuni de Windows si nu cred ca o sa se opreasca la Vista. Nu cred ca e o afacere buna sa dezvolti si sa asiguri suportul pentru XP si Vista in acelasi timp. O fi Microsoft "firma mare" insa nu poti sa aloci resurse la nesfarsit pentru sisteme mai vechi. Risti sa nu te mai ocupi de viitor cum trebuie. Microsoft e o firma comerciala, nu face voluntariat.

Asa o fi, dar cand noul sistem de operare pe langa faptul ca nu vine cu apoape nimic nou fata de cel vechi(pentu cei care folosesc calculatorul in mod productiv nu doar sa se uite la grafica "inspirata" de la Mac Os X, ba chiar ii impiedica prim multe mesaje tampite de "security") si mai si mananca resurse cu kilul, mai are si incompatibilitati la anumite programe, normal ca nu are vanzari cand cel vechi inca e disponibil.
Link spre comentariu
Vizitator sorin6

Mie mi se pare simplu de tradus... :weedman: In mare, ce ziceam si acuma cateva zile...- Suport tehnic XP pana in 2014- Canci XP pentru masele largi popolare la masini noi, dar se mai poate cumpara separat de la vanzatori autorizati pana in 2009...- Firmele sunt "autorizate" sa faca downgrade "legal"- La fel, pentru masinile "slabe" de tip "pocket" XP se mantine- La sfarsit... promisiunea sa nu isi mai dea cu stangul in dreptul si la viitorul Window$$ 7, in stilul in care au procedat cu Vi$$ta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări