Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Integrate

paul14

Postări Recomandate

Am gasit pe acasa niste integrate dar nu stiu ce fac si nu le gases datasheetPun 2 poze cu ele, iar la unu se vede din poza, pt celalalt va zic eu ce scrie pe el:TOSHIBA 702KTA7299P JAPAN(fix asa scrie pe el)Le puteti da de cap?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• wingless

2

• zal

2

• paul14

2

• Dr.L

1

Top autori în acest subiect

merci Zal; eu am cautat pe niste site-uri cu datasheeturi si acolo nu am gasit nimic@wingless: montajul a fost unul mai complex cu vre-o 4-5 integrate si 2-3 placi, dar nu stiu ce a fost la origine pt ca l-am gasit la tzara taiat cu barda si bomfaieruacuma se poate face ceva cu aceste integrate?

Link spre comentariu

De obicei vrei sa faci ecva si cauti integratele necesare nu ai integratele si vrei sa vezi ce poti face cu eledupa cum ai vazut din linkuri primul integrat este un amplificator audio deci poti sa vezi ce a ramas pe placa de circuit sa identifici piesele poate il poti folosi cu totul daca ai noroc ai un amplificator de 5W audio Daca ai placa taiata vezi ce trebuie sa adaugi sau scoti integrartukl si iti faci un circuit de la zeroParerea mea: pierdere de timp dar tu stii mai bine :d

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări