Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

magazin componente

Vizitator vlucian

Postări Recomandate

Vizitator vlucian

salutunde gasesc si eu componente bune? ma intereseaza condensatori si rezistente de calitate (ca sa fiu sincer mi-ar prinde bine sa stiu si ce "modele" sa cer). e vorba de piesele dintr-o schema de amplif cu tuburi: condensatori neelectrolitici cond electrolitici (inclusiv cei de filtraj de la partea de alimentare) rezistente de putere mica dar si de putere mare (10-15W)... cam atat multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ALEKS

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Condensatori buni caut si eu. Am in plan sa schimb majoritatea condensatorilor electrolitici din Rostov 105 si nu vreau sa aleg tocmai rebuturi.Am cumparat intr-un timp, pentru firma, o serie de 20 condensatori electrolitici de 2200uF/40V dintre care 2 si-au dat obstescul sfarsit la numai 25Vcc, "decedand" intr-un nor de fum alb, innecacios (si cancerigen, in cantitati mari, pe timp indelungat, dupa anumite surse din medicina) rezultat prin incalzirea electrolitului.Cu alte cuvinte as dori sa achizitionez piese bune, pentru a nu fi nevoit peste catva timp sa fac alta escala la magazinul de componente, eventual la OPC.Cat despre rezistori, eu spun ca, daca ai nevoie in cantitati mici, sa-i iei din dezmembrari; vizeaza-i pe cei peliculari rusesti si pei cei cu carbon romanesti.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări