yo7lhe Postat Martie 7, 2020 Partajează Postat Martie 7, 2020 Daca nu scrii ce trebuie in ea o schimbi degeaba. Unul din terminale e la masa iar celalalt transmite la echipamentul pereche, pe un fir separat, informatii despre echipamentul care o contine(scrise in ea de producator). Daca firele sunt intacte si mufele fac contact bun pe toate cele 3 fire ar trebui sa mearga ... daca echipamentul conectat recunoaste ca e acceptat. De "ars" memoria se intampa foarte rareori in functionare normala iar scaunul nu cred ca are peste 40 de ani. Eu nu am intalnit situatia, dar am auzit zvonuri. Link spre comentariu
22euu Postat Martie 7, 2021 Partajează Postat Martie 7, 2021 Cu ce desfac (dezlipesc) siliconul dintrun spot led? Montajul electronic e prins de corpul de sticla cu material alb, cauciucat (pare silicon). E vreun sprey tehnic special pt asa ceva? Link spre comentariu
M.Adrian Postat Iulie 14, 2021 Partajează Postat Iulie 14, 2021 Nu stiu daca vorbim de acelasi material, am mai intalnit un fel de silicon alb in alte dispozitive si de obicei il îndepărtam mecanic cu o spatula cum sunt cele de desfacut telefoane, ori din metal, ori din plastic, de cele mai multe ori cu cea de plastic sa nu rup vreun traseu si uneori daca am avut posibilitatea m-am folosit de un pistol cu aer cald. Am intalnit pana acum 2 feluri de silicon din asta, unul e asemanator cu cel de la pistolul de lipit cu batoane de silicon, iar celalalt pare usor casant, se rupe ca drojdia in bucati cand tragi mai tare de el. Link spre comentariu
BRANCA Postat Iulie 14, 2021 Partajează Postat Iulie 14, 2021 În general materialele acestea nu sunt solubile în solvenţi.Deci se îndepărtează mecanic. Posibil să fie şi siliconice dar cele care se înmoaie la cald sigur nu! La pistolul cu stickuri se folosesc polietilena,poliacetaţi,poliesteri,etc. Link spre comentariu
XAN77 Postat Martie 19, 2022 Partajează Postat Martie 19, 2022 Cu ce fel de clește se sertizează acești papuci ? Știu că pentru cei clasici ca în poza de mai jos e un clește anume, îl știu cum arată. Dar pentru cel de sus cu cămașa de plastic în care partea metalică este cilindrică, că văd că acest tip este la modă, se folosește același clește ? Sau se folosește cleștele de sertizat terminale? Link spre comentariu
Stefan Postat Martie 19, 2022 Partajează Postat Martie 19, 2022 @x_dadu daca te referi la cel pentru pinii terminali (cilindrici) nu se potrivește pentru papucii izolati. Cauta asa ceva: Pentru pini terminali (cilindrici) am un clește identic cu asta dar forma bacurilor este total diferita însă sunt interschimbabile: https://monirom.ro/produs/cleste-lx-30j-papuci-electrici-izolati-05-6mm/ Link spre comentariu
XAN77 Postat Martie 19, 2022 Partajează Postat Martie 19, 2022 Mulumesc pentru răspuns, de acel clește nici nu știam. Eu am un clește de genu: Bănuiesc că ăsta e pentru cei neizolați clasici cum sunt cei din alamă din poza ce am pus-o mai sus !? Link spre comentariu
merck Postat Martie 19, 2022 Partajează Postat Martie 19, 2022 1 hour ago, x_dadu said: Bănuiesc că ăsta e pentru cei neizolați clasici cum sunt cei din alamă din poza ce am pus-o mai sus !? Da! Se vede ca bacul de sus are un cioc care daca va fi folosit la pini izolati va perfora izolatia. Bacurile pentru pinii izolati nu au acel cioc. Din punctul meu de vedere, mai bine sertizeaza bacul cu cioc care este pentru pini neizolati. Pui un varnis si ai rezolvat problema. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum