danutz- Postat Iulie 28, 2016 Partajează Postat Iulie 28, 2016 Am si eu o mica intrebare. Alcoolul tehnic ataca plasticul/cauciucul ? Link spre comentariu
morocanosul Postat Iulie 28, 2016 Partajează Postat Iulie 28, 2016 Pasta de pix cu ce se poate sterge?(nu acoperi !) In alte vremuri exista PIC,nu mai stiu exact... Link spre comentariu
cipri_mury Postat Iulie 28, 2016 Partajează Postat Iulie 28, 2016 Picul nu sterge pasta numai cerneala.Pentru pasta exista radiera speciala dar cred ca merge si cu lama de ras clasica. Link spre comentariu
puriu Postat August 22, 2016 Partajează Postat August 22, 2016 Pasta de pix se dizolva in alcooli si in diluant nitro, dar particulele de pigment pot ramane fixate pe suprafata. Cu PIC se decoloreaza cerneala de stilou. Pasta albastra contine un pigment rezistent la orice, albastru de Prusia (ferocianura ferica). Alcoolul etilic nu ataca nici materialele plastice, nici cauciucul. In unele cazuri poate sa dizolve plastifiantii sau agentii de luciu din unele materiale plastice, ducand la matuirea sau fisurarea suprafetelor. De aceea, pentru curatarea suprafetelor din materiale plastice, se recomanda diluarea alcoolului cu apa (iese un fel de votca). Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat August 22, 2016 Partajează Postat August 22, 2016 .....La cauciuc nu stiu ce sa-ti spun,n-am avut nevoie sa dizolv. La cauciuc merge foarte bine tricoloretilena.... asta foloseam pentru curatatul rolelor de cauciuc /curelelor in perioada de glorie a casetofoanelor.... din pacate nu stiu pe unde se mai gaseste .... Link spre comentariu
doru3160 Postat August 23, 2016 Partajează Postat August 23, 2016 Multumesc,cred ca mai gasesc pe la mine,dar asa cum spuneam,n-am avut nevoie sa dizolv cauciuc. Curelele dar mai ales rolele de mag-uri le curatam cu diluant,pt ca nu aveam nevoie sa dizolv materialul ci numai mizeria depusa,care in general era compusa din oxid desprins de pe benzi.Oricum postarea mea vad ca nu mai exista...din exces de zel,cineva a sters-o cu totul. Link spre comentariu
bercenaru Postat Martie 6, 2020 Partajează Postat Martie 6, 2020 Buna ziua, as dori sa cumpar piesa din poza, si nu o gasesc, unde as putea incerca? Sau ce alti inlocuitori ar fi ? Multumesc. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Martie 6, 2020 Partajează Postat Martie 6, 2020 E cumva un senzor de temperatura ? Link spre comentariu
bercenaru Postat Martie 6, 2020 Partajează Postat Martie 6, 2020 Habar nu am ce e, si ce cauta acolo. In poza este o mufa de la un scaun stomatologic, iar prin ea trece un furtun de apa, 2 fire pentru o piesa de detartraj si ''chestia aia'' lipita de mufa, care s-a rupt. Asta explicat in mare si la cat ma pricep eu, adica mai deloc. Link spre comentariu
dan_b11 Postat Martie 6, 2020 Partajează Postat Martie 6, 2020 https://datasheets.maximintegrated.com/en/ds/DS2430A.pdf Link spre comentariu
bercenaru Postat Martie 6, 2020 Partajează Postat Martie 6, 2020 Acum 3 minute, dan_b11 a spus: https://datasheets.maximintegrated.com/en/ds/DS2430A.pdf Multumesc. Banuiesc ca daca inlocuiesc piesa trebuie sa o programez , nu ? Link spre comentariu
validae Postat Martie 6, 2020 Partajează Postat Martie 6, 2020 E o memorie, s-ar putea să aveţi noroc şi să nu trebuiască reprogramată, dar e posibil şi să trebuiască.De obicei astea se pun acolo să memoreze numărul de utilizări, care în domeniul medical e limitat. Link spre comentariu
yo7lhe Postat Martie 6, 2020 Partajează Postat Martie 6, 2020 Trebuie cu siguranta scrisa cu datele de fabrica. Are doar 2 terminale folosite, in poza nu vad ce e rupt. Daca sunt legate cele 2 terminale(masa si datele) iar firele sunt intacte inseamna ca a atins limita de functionare. Se foloseste si la identificarea tipului de aparat conectat si contine deobicei date despre model, putere necesara/oferita si uneori nr de utilizari permise. Din cauza lor nu mai putem reincarca oricum cartusele de imprimanta, nu putem folosi anumite consumabile neagreeate si alte probleme. Tot ele impun schimbarea la timp a consumabilelor medicale, salvandu-ne. Link spre comentariu
bercenaru Postat Martie 7, 2020 Partajează Postat Martie 7, 2020 Ca sa linistesc forumul, acea memorie sta la bratul indicat de sageata, conectat langa un contact magnetic. Am curatat mufa, si sunt numai 2 pini legati din cei 3. O sa incerc sa repar picioarele, daca nu merge o sa schimb piesa , si daca nici asa nu merge ... c`est la vie . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum