Vizitator GNS Postat Decembrie 3, 2013 Partajează Postat Decembrie 3, 2013 Multumesc tuturor! Link spre comentariu
Vizitator liviu664 Postat Februarie 1, 2014 Partajează Postat Februarie 1, 2014 buna ziua am si eu un tv model galactic 21G180N ,si am o problema cu sunetul , la pozitia 1 se aude prea tare , am intrat si in meniu cu codul 6483 mi-apare M de culoare rosie in partea stanga sus dupa care pot sa apas butoanele de la 1 la 4 mi-apare meniul pntr fiecare pagina dar nu stiu cum sa reglez sunetul sa-l dau mai mic , de unde pod sa reglez sunetul mai mic da-ti-mi un sfat va rog ,telecomanda e NP41A Link spre comentariu
Darden Postat Octombrie 1, 2016 Partajează Postat Octombrie 1, 2016 Va salut,cu respect! As dori si eu dump pt un tv ultraline,model 21U180, au fost atasate in pagina anterioara ,dar nu mai sunt disponibile! Cu memoria originala,tv-ul nu are decat osd-ul prezent si doar 2 canale disponibile! Cu memorie goala apare imaginea cu purici,cauta programe,dar imaginea este verzuie,nu am avut telecomanda sa intru in sm,o sa incerc cu una universala! Am avut o memorie cu un dump pt tv bronx prin cutiute,cu ea sus am aceleasi simptome,lipsa imagine,doar osd si a crescut numarul canalelor! Sper sa nu fie defect procesorul! Multumesc! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 1, 2016 Partajează Postat Octombrie 1, 2016 Va salut,cu respect! As dori si eu dump pt un tv ultraline,model 21U180, au fost atasate in pagina anterioara ,dar nu mai sunt disponibile! Cu memoria originala,tv-ul nu are decat osd-ul prezent si doar 2 canale disponibile! Cu memorie goala apare imaginea cu purici,cauta programe,dar imaginea este verzuie,nu am avut telecomanda sa intru in sm,o sa incerc cu una universala! Am avut o memorie cu un dump pt tv bronx prin cutiute,cu ea sus am aceleasi simptome,lipsa imagine,doar osd si a crescut numarul canalelor! Sper sa nu fie defect procesorul! Multumesc! Daca se poate sa ne spuneti si noua ce procesor are acest tv-u,dar fara suparare daca se poate. S-ar putea sa fie vorba despre un proc....TDA9341PS/N3....dar nu stiu exact terminatia lui. Astept un raspuns de la dvs ! Link spre comentariu
Darden Postat Octombrie 1, 2016 Partajează Postat Octombrie 1, 2016 Este vb despre sasiul din subiect,tv-ul nu este la mine,imi amintesc ceva cu n in terminatie,cam atat! Maine ajung la subiect si revin cu informatii exacte! Sunt sigur ca procesorul este acelasi cu cel din sasiul prezentat aici! Daca dispuneti de ceva dump-uri,va rog sa le postati!Multumesc! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 1, 2016 Partajează Postat Octombrie 1, 2016 Ok,am inteles,atunci prima data incercati cu acest dump. Galactic 21G180N (TH-P1008) OK.rar Link spre comentariu
Darden Postat Octombrie 1, 2016 Partajează Postat Octombrie 1, 2016 Va multumesc ! Revin cu rezultate! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 1, 2016 Partajează Postat Octombrie 1, 2016 Mai incearca si cu aceste 2 dumpuri , ele sunt ok cine stie poate merge cu vreunul succes Galactic 21G180N Chassis TH P1008 PCB rar MAV 21M180 Proc TDA9351PS 03 3 rar Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum