bmwh548 Postat Iunie 22, 2008 Partajează Postat Iunie 22, 2008 E partea care se ocupa de stabilizarea tensiunii de alimentare. Pentru ca tu vei alimenta direct din sursa PC-ului care iti ofera tensiuni mai mult decat stabile, poti exclude partea aceea si sa pastrezi doar condensatorul C4 eventual. Daca nu vrei, il poti elimina si pe el...eu am facut montajul cu el pus. Link spre comentariu
cruela Postat Iunie 22, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2008 si atunci alimentarea d unde se face? Link spre comentariu
bmwh548 Postat Iunie 22, 2008 Partajează Postat Iunie 22, 2008 Alimentezi direct de la 12v. Tensiunea e foarte ok filtrata de sursa, deci nu mai ai nevoie de partea aceea trecuta in schema ca optionala. Link spre comentariu
cruela Postat Iunie 22, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2008 la R8 si c4 leg alimentarea? Link spre comentariu
bmwh548 Postat Iunie 22, 2008 Partajează Postat Iunie 22, 2008 Legi la C4...dupa cum vezi pe schema sunt mai multe componente care vin legate la masa (R1, R8, C4 si cred ca mai sunt). C4 e un electrolitic polarizat...+ la +, - la -. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum