Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce parere aveti despre Magnat StreetRacer 3000XXL

mistretzul

Postări Recomandate

Am cumparat de curand un Subwoofer Magnat StreetRacer 3000XXL si vroiam sa stiu ce parere aveti de el. Ce modificari i-as putea face pt un sunet mai clar. Precizez k subul nu are material in el e pur si simplu o carcasa cu un dif

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionut20

2

• mistretzul

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

La pretul lui e un subb rezonabil, dar prea multe nu poti cere de la el. Eventual sa ii pui niste vatelina pe capacul opus difuzorului, unde este si portul pt bass reflex

Link spre comentariu

Bine dar dak as pune pioneeru asta in tubul de la magnat ? Totusi cred k pioneeru asta e mai de calitate decat magnatul nu? dar de fapt nu stiu dak cutia respecta parametrii wooferului.... K am vaz k pentru incinta sealed trebuie maxim 49l acuma nu stiu cum trebe calculata incinta ventilata ..... stiu k trebe mai mare k aia ventilata dar nu stiu dak se potriveste aia de la magnat pentru pineer.

Link spre comentariu

cel mai bine iti faci incinta noua pentru pioneer, construita din pal/mdf de 18mm sau chiar 20mm si nu vei avea probleme, iar magnatul il vinzi si iti recuperi o parte de investie ;)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări