Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alimentator PDA pentru masina

Vizitator Cyrano

Postări Recomandate

Vizitator Cyrano

Salutari!Vreau si eu sa-mi fac un alimentator pentru PDAul meu, pentru masina. Imi trebuie 5V cu 2A. Am gasit un circuit integrat L78S05 care are caracteristicile astea. Problema ar fi ca se incalzeste prea tare si trebuie sa ii pun un radiator mare. Exista vreo posibilitate sa il fac mai micut? Sau exista altceva, care sa nu se incalzeasca asa tare?Sper sa ma puteti ajuta.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Vizitator Cyrano

rrr.... Eu nu ma pricep atat de bine la electronica sa fac asta. Adica de lipit le lipesc... dar restul....Ma gandeam ca poate exista un alt circuit de asta care nu se incalzeste atat de tare. Sau o modalitate de racire...care sa ocupe mai putin spatiu.Deci nu stiu ce mi-ati spus mai sus, dar pare destul de greu.

Link spre comentariu
Vizitator Cyrano
:d Am dat search... binenteles. Am vazut ca este circuit integrat, dar intelesesem ca trebuie facut un circuit din mai multe piese.... :rolleyes:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări